CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MERHUM ESAT DELİHASAN’I YAD ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geçen yıl Covid 19 hastalığı nedeniyle erken yaşta vefat eden, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ı vefat yıl dönümünde şükranla yad etti.

Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.04.2022 01:51:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
363 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da “Sporun Yıldızları İftar Programı”nda sporcularla bir araya geldi.Geleneksel Sporlar Gençlik ve Spor Kulübü’ndeki iftarda yaptığı konuşmada katılımcıların Ramazan’ı Şerifini tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gönüllerimizi bu güzel iftar sofrasında buluşturan; Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Dünya Etnospor Konfederasyonuna, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığımıza, organizasyonda emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“ORADAN GELEN SEVGİMLE, AYRICA MUHABBETİM TABİİ ÇOK DAHA FARKLIYDI”

Geçen yıl  Covid 19 hastalığı nedeniyle erken yaşta vefat eden, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ı vefat yıl dönümünde şükranla anan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mevla’dan kendisine rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemde, Büyükşehir Belediye Sporun bir karateci olarak sporcusuydu. Oradan gelen sevgimle, ayrıca muhabbetim tabii çok daha farklıydı. Daha sonra antrenör olarak da bu yola devam etti. Karatecilerimizin, Merhum Esat Başkanın emanetine ve mirasına sahip çıktıklarını görmekten ayrıca büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.