ÇUKUROVA'DA EMRAH KOZAY DÖNEMİ

Miting Havasında Geçen Törenle Mazbata Aldı: Çukurova'da Kozay Dönemi Başladı

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 08:47:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
210 okunma
Google News

Çukurova Belediyesi'nde başkanlığa seçilen Emrah Kozay, mazbatasını teslim almasının ardından görevine başladı.Açık farkla Çukurova Belediye Başkanlığını kazanan Emrah Kozay, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Çukurova Belediyesi’nde düzenlenen görkemli bir tören ile Belediye Başkanlığını devir aldı.

CHP’LİLER TAM KADRO KATILDI

Çukurova Belediyesi idari binası önünde düzenlenen törene CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet Aktürk, Çukurova İlçe Başkanı Ümit Arif Özsoy, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, başta olmak üzere il ve ilçe örgütü kadın ve gençlik kolları, yeni seçilen meclis üyeleri, kalabalık bir partili grubu, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

"BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ"

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, belediyede devir teslim töreninde konuştu. Çiçeği burnunda başkan Kozay, “İlçe Seçim Kurulu Başkanımızdan mazbatamızı alıp resmi olarak görevimize başladık. Parti örgütümüze, milletvekillerimize, gönüllülerimize destek veren tüm hemşehrilerimize bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Mazbatamızı aldıktan sonra İl ve ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte belediyemizde devir-teslim törenini gerçekleştirip, hemşehrilerimizle kucaklaştık. İyi ki varsınız. Birlikte çok güzeliz. Teşekkürler Çukurova” açıklamalarını yaptı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.