ATEŞ : ÜLKEMİZİ AHLAKLA BÜYÜTÜP ; ADALETLE YÖNETECEĞİZ

Yeni Yüzyıl Partisi Adana İl Başkanı Abuzar Ateş, toplumun her kesimine seslendi.

Siyaset Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 17:15:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
332 okunma
Google News

Yeni Yüzyıl Partisi Adana İl Başkanı Abuzar Ateş, Türkiye’yi evrensel değerlerle donatılmış, adil, hukukun üstünlüğüne dayalı, kalkınmış bir ülke olarak görmek istediklerini ifade etti. Abuzar Ateş, “Partimiz, insan haklarına saygı, adalet, ahlaki değerler ve demokratik ilkelerin temelinde yükselen bir gelecek vizyonunu benimsemektedir. Milletimizin refahını artırmak, her bireyin hak ve özgürlüklerini güvence altına almak, sürdürülebilir kalkınma için çaba harcamak temel hedeflerimizdir.” Dedi.

“TOPLUMUN HER KESİMİNİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Yeni Yüzyıl Partisi’nin   birlik ve beraberlik içinde, şeffaf yönetim anlayışıyla, toplumun her kesimini kucaklayarak Türkiye’yi daha güçlü, adil ve insan odaklı bir geleceğe taşımayı taahhüt ettiğini  belirten Abuzar Ateş, “Yeni Yüzyıl Partisi, Türkiye’nin temel değerlerine bağlı, evrensel normlara saygılı, adil ve   demokratik bir toplumun oluşturulmasına kararlılıkla odaklanmaktadır. Ülkemizin her bireyine eşit fırsatlar sunarak, adaletin güçlendirilmesi, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve toplumsal katılımı teşvik etmektir. Ayrıca, “Önce Ahlak ve Maneviyat” prensibi doğrultusunda, milli birlik ve beraberlik içinde, sürdürülebilir kalkınma ve milletimizin refahını artırma hedeflerimizle, Türkiye’yi güçlü, etik değerlere dayalı bir geleceğe taşımayı amaçlıyoruz.” Diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÜÇLENDİRMEK VE MİLLİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİZ GELİYORUZ”

 

Her bireyin önünde eşit fırsatların bulunduğu bir toplum için adaleti  savunduklarını belirten Abuzar Ateş, “ Halkın katılımını teşvik eden, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışına bağlıyız. Evrensel insan haklarına tam saygı göstererek, her bireyin onuruna saygı duyuyoruz. “Önce Ahlak ve Maneviyat” ilkesiyle, etik değerlere önem vererek, toplumun ahlaki bir temel üzerinde birleşmesini hedefliyoruz. Hukuk devleti ilkesine bağlı olarak, herkesin yasalar önünde eşit olduğuna inanıyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini güçlendirmek ve milli değerlere sahip çıkmak için çaba harcıyoruz. Çevresel ve ekonomik sürdürülebilirlik temelinde, gelecek nesillerin haklarına saygı gösteriyoruz. Değerlerinizi belirleyen süreçte halkın katılımını artırarak, toplumun beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Değerlerinizi destekleyen eğitim programları ve bilinçlendirme kampanyaları düzenleyerek, hedef kitlenizin bu değerleri benimsemesine katkıda bulunabilirsiniz. “ Dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİKLE DAHA GÜÇLÜ BİR TOPLUM İNŞAA EDEBİLİRİZ”

Diğer siyasi partilerle, sivil toplum kuruluşlarıyla ve toplumun çeşitli kesimleriyle işbirliği yaparak, ortak değerlere vurgu yapabilir ve birlikte daha güçlü bir toplum inşa edebileceklerini söyleyen Abuzar Ateş, “ Değerlerinizin politika ve uygulamalara yansıtılmasında şeffaf olmak, halkın güvenini kazanmanıza yardımcı olabilir. Topluma fayda sağlayan sosyal sorumluluk projeleriyle değerlerinizi pratiğe dökerek, sadece söylemde değil eylemde de bu değerlere sadık kaldığınızı gösterebilirsiniz. Gençlerle etkileşimde bulunarak, gelecek nesillerin değerlerinize olan ilgisini artırabilir ve onların katılımını sağlayabilirsiniz.” Şeklinde konuştu.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.