Zeki Ateşok ağabeyimizi hakkın rahmetine uğurladık

Adana spor basını sevilen ve sayılan bir evladının daha hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Gazeteci ve spor basınının sevilen ve sayılan idealist ismi Zeki Ateşok, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 19:25:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
274 okunma
Google News

Adana’da  uzun yıllar gazetecilik yapan; Adana Demir Spor’a bağlılığı  ile tanınan spor yazarı Zeki Ateşok, tedavi gördüğü Hastane'de hakkın rahmetine  kavuştu. Gazeteci Zeki Ateşok’un vefatı ailesi başta olmak üzere  gazeteci meslektaşları sevenleri  tarafından üzüntüyle  karşılandı. Gazeteci Zeki Ateşok, için Çukurova İlçesi’nde bulunan Kabasakal mezarlığında  bir tören düzenledi. Merhum Zeki Ateşok’un naaşı  kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşları arasında  dualar eşliğinde defnedildi.

ÇOK SAYIDA SEVENLERİ MERHUM ATEŞOK’U SON YOLCULUĞUNDA  YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze törenine ; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Özdemir, İYİ Parti Adana Milletvekili adayı Sertaç Durak, siyasi parti yöneticileri, gazeteciler, spor kulübü yöneticileri, Adana ve Adana Demirspor eski yöneticileri,eski futbolcular, çok sayıda sevenleri ve aile dostları  katıldı.  Dostluğu, ağabeyliği ile hafızalarda silinmeyecek olan merhum Zeki Ateşok abimize Allahtan rahmet  ; kederli ailesi  ve sevenlerine baş sağlığı  dileklerimizi  sunarım

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.