YÜREĞİR’DE “MESUT BAYSAL” SESLERİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir belediyesiyle başlayan, günümüz Türkiye Yüzyılı ile devam eden hizmetlerini ve azmini şiar edinen , vizyonu ve misyonu ile farkını göstermek isteyen , Mesut Baysal, Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeliği a.adaylığını açıklayarak hizmet için kolları sıvadı.

Siyaset Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 03:34:20
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
400 okunma
Google News

Ak Partinin Yüreğir Belediye Başkanlığını kazanmasında büyük katkılar sunan isimlerden birisi olan , sevilen ve sayılan Mesut Baysal, Yüreğir Belediyesi Meclis Üyeliğine adaylığını açıkladı. Meclis Üyeliği adaylık dosyasını AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ramazan Coşkun’a çok sayıda vatandaşların yoğun ilgisin maruz kalarak teslim eden  Mesut Baysal, düzenlediği  basın toplantısında,  neden aday olduğunu ve hayallerini anlattı. Yüreğir’de AK Parti’nin emektar isimlerinden birisi olduğu pek çok vatandaşlar tarafından ifade edilen Mesut Baysal, “Hemşerilerimin  isteği ve onların destek ve takdirleri sonucunda Yüreğir’lilere  hizmet için yola çıktım. Yüreğir’de şahsımı  meclis üyesi görmek isteyen siz değerli büyüklerimizin takdirleri doğrultusunda “Türkiye Yüzyılı" vizyonu için gece gündüz demeden çalışarak ; halkımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bize destek olan herkese hizmetlerimiz ile teşekkür edeceğiz.” dedi.

“YENİ UFUKLARA YELKEN AÇACAK PROJELERLE HİZMETLERİMİZİ EN ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAK İSTİYORUZ.”

 Yüreğir’de devam eden ve elzem olan kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak yeni yüzyılda daha modern ve yaşanabilir bir Yüreğir’in inşasında rol almak istediğini belirten Mesut Baysal, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul belediyesiyle başlayan ve günümüz Türkiye Yüzyılı ile devam eden, hizmetlerini ve azmini şiar edinmiştir. Ak Parti Belediyeciliğini Yüreğir’de, Parti politikalarına uygun, sosyal devlet gereği her bir bireye dokunmak, gönüllerine girmek, derdiyle dertlenip çözüm bulmak üzere, birlik olma yolunda Yüreğir’li Büyüklerine Kardeş ve küçüklerine abi olmak gibi hayalleri vardır.Gelişmiş İlçe Belediyelerinde yürütülen veya uygulanan projelerin Yüreğir’imize kazandırmak, yeni ufuklara yelken açacak projelerle halkın tüm kesimlerine dokunarak hizmetimizi en üst seviyelere çıkarmak istiyoruz.Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Çok değerli büyüklerim ve AK Partimizin değerli neferlerine, ayrıca İl ve İlçe Başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu.

 

     MESUT BAYSAL KİMDİR

1977 yılında Bingöl’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Bingöl’de tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde lisans eğitimini bitirdi. Hoca Ahmet Yesevi Yüksek Lisans eğitimini Yerel Yönetimler bölümünde tamamladı. Çukurova Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünde Yüksek Lisans, Alparslan Türkeş Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamladı.

2004 yılında Mülga Çevre ve Orman Bakanlığında göreve başlamış olup halen Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü emrinde görev yapmaktadır. 2004 yılından günümüze kadar milli parklar, doğa koruma, çevre ve mali konularda görev almış olup birçok seminer, konferans, kongre ve kurumsal hizmet içi eğitimlerine katılım sağlamıştır. Halen Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğünde sendika Baş Temsilcisidir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde “Ak Parti ile Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor” sloganı ile Ak Parti 19. Dönem Siyaset Akademisinde başarı belgesi almaya hak kazandı.

2019 yerel seçimlerinde Yüreğir Belediye Meclis Üyesi adayı olmuş ve 1. Yedek sıra meclis üyesi seçilmiş olup Ak Partinin Yüreğir Belediye Başkanlığını kazanmasında büyük katkılar sunmuştur.

Mesut BAYSAL, şehit çocuğu olup evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.