YÜREĞİR’DE “BÜLENT VATANSEVER” SESLERİ

Yüreğir’de her gönülde kendisine yer edinen işçi ve emekçi dostu Bülent Vatansever, Yüreğir Belediye Meclis Üyeliğine yeniden Aday Adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 11:41:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
194 okunma
Google News

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,ün gelecek nesillere aşıladığı vatanseverliği önemseyen mutlu bir Yüreğir için yola çıkan , Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Bülent Vatansever Yüreğir Belediye Meclis Üyeliğine  yeniden Aday Adaylığını açıkladı.  Meclis Üyeliği dosyasını CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı’ya teslim eden  sevilen ve sayılan Bülent Vatansever’in Yüreğir Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını yeniden açılması ise CHP tabanında sevinçle karşılandı. 

“ GÖNLÜMÜZ BİR YÜREĞİMİZ BİR”

 

, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yüreğir başta olmak üzere Adana’da  başarısı için mücadele eden, halkın dertleri ile dertlenen , emeğin savunucu , işçi dostu  Yüreğir’de halkın sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini ifade eden Bülent Vatansever, “ Yüreğir’de doğdum. Yüreğir’de eğitim ve öğretim hayatımı sürdürdüm. Halkımızın dertleriyle dertlenen bir kardeşiniz olarak elimden geldiği kadar   makamların değil;  halkımızın yanında yer aldım. Yirmi yıldan fazla iş yeri baş temsilcisi olarak  emek ve alınteri mücadelesine katkı sundum. Sunmaya devam edeceğim.  Yüreğir İlçesi’nin daha çağdaş bir kent olması için tüm gücümle bilgim ve tecrübemle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yüreğir’in her mahallesi, caddesi ve sokağında halkımızın gönlünde olacağız. Bizim gönlümüz bir Yüreğimiz bir.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.