YÜREĞİR’DE BELEDİYECİLİK İFLAS ETMİŞ

ALİ

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 08:50:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
25 okunma
Google News

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı Yüreğir Belediyesi’nde temizlik araçlarının akaryakıt sıkıntısı nedeniyle çöp toplamaya çıkamadığını kaydederek, “Yüreğir’de belediyecilik bitmiş.. Edindiğim bilgilere göre, çöp araçlarının yüzde 80’i mazot yokluğundan çöp toplamaya çıkamıyor. Cadde ve sokaklar çöp yığınları ile dolu… Yüreğir halkına bunu reva görenler sandıkta cevabını alacak” diye konuştu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, çöp yığınları ile dolu cadde ve sokak fotoğraflarını göstererek, seçim arefesinde yaşanan bu manzaranın Yüreğir’de belediyeciliğin iflası anlamına geldiğini vurguladı. 

Yüreğir Belediyesi’ne ait çöp araçlarının akaryakıt sıkıntısı nedeniyle çöp toplamaya çıkamadığını ifade eden Ali Demirçalı, “Yüreğir’in en işlek caddelerinin bile çöp yığınlarıyla dolduğunu görünce bunun nedenini merak ettim. Yaptığım araştırmalar neticesinde mazot sıkıntısı nedeniyle çöp araçlarının yüzde 80’inin çöp toplamaya çıkmadığını öğrendim. Yüreğir Belediyesi’nin çöp araçlarına mazot koyacak parası yok mu, seçim arefesinde belediye bütçesi nerelere harcanıyor?” diye sordu. Yüreğir’in mevcut Belediye Başkanı’nın Büyükşehir hayaliyle yatıp kalktığını ve Yüreğir’e hizmet vermeyi unuttuğunu ifade eden Demirçalı, “Yüreğir’in çöpünü toplamaktan aciz olan zihniyet, Adana’yı yönetmek gibi büyük işlere kalkışıyor. Yüreğir Belediye Başkanı’nın Büyükşehir adaylığı, Yüreğir için hizmet değil hezimete dönüştü. Şimdi buradan Yüreğir Belediye Başkanı’na soruyorum; Yüreğir’in çöpleri neden toplanmıyor?.. Yüreğir Belediyesi’nin Çöp araçlarına koyacak mazotu yok mu?.. Mazot var ise onlarca çöp aracı neden yatıyor? Seçim arefesinde bile Yüreğir halkına bu manzarayı reva görenlerin belediyeciliği iflas etmiştir ve Pazar günü sandıkta bunun cevabını alacaklar” diye konuştu.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.