YENİ GENEL SEKRETER ALİ ÖNAL MI ?

Adana Kamuoyu ; sevilen ve sayılan bilgili , deneyimli ve tecrübeli Ali Önal’ın yerel yönetimlerde üst düzey bir göreve gelmesini bekliyor.

Yayın: 19 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 19.06.2024 14:56:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
364 okunma
Google News

 ÖZEL  HABER :  HÜSEYİN YETİŞ


Adana'ya veda etme sürecinde olan BŞB Genel Sekreteri Ergül Halisçelik'in yerine gelecek isim akibetini koruyor. Adana Büyükşehir Genel Sekreterliği başta olmak üzere  üst düzey görevler için Adana Kamuoyunun yakından tanıdığı CHP’den hiçbir zaman kopmayan, Başkan Zeydan Karalar’a ; Seyhan Belediye Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecinde her zaman koşulsuz destek veren , tabanda toplumun her kesimi tarafından sevilen ve sayılan Ali Önal’ın  ismi siyasi kulislerde ve tabanda konuşuluyor.

HER ZAMAN YILLARCA KOŞULSUZ DESTEK VERDİ

Başkan Zeydan Karalar’a ; CHP Adana İl Başkanlığı, Seyhan Belediye Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı süreci  başta olmak üzere  her zaman ve her platformda   koşulsuz destek veren Ali Önal’ın verilecek görevi  bilgi  birikimi ve tecrübesiyle en iyi şekilde yapabileceği   her kesim tarafından konuşuluyor. Adana’da basın  mensupları başta olmak üzere   toplumun her kesimi tarafından sevilen ve sayılan Ali Önal’ın üst düzeyde bir görevde olmasını ise  Seyhan İlçesinde Dağlıoğlu ve Gülbahçesi  Mahalleleri  başta olmak üzere  her zaman destek gördüğü hatırı sayılır kanaat önderleri ve  bir çok kesimde  istiyor.

“BİLGİ VE TECRÜBESİYLE EN GÜZEL İSİM ALİ ÖNAL’DIR”

Sevilen ve sayılan Ali Önal’ı Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri veya üst düzey görevlerde  görmek isteyen çok sayıda sevenleri ise , “ Adana’da bu görevi bilgi ve tecrübesiyle en iyi şekilde yapabilecek  isim Ali Önal’dır. Kendisinin başarılı olacağına inancımız tamdır. Büyükşehir Başkanımız Zeydan Karalar ;  kendisine en yakın isimlerden birisi olan Ali Önal ismini çok iyi değerlendirmelidir. Sonuç olarak Adana kamuoyunun sevgi ve saygıyla benimsediği Ali Önal’ın yerel yönetimlerin birinde üst düzey bir göreve gelmesi toplum için faydalı olacaktır. ” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

 

 

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.