Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ 'Türkiye Filistin'e acilen silah vermelidir!

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 15.05.2021 20:07:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
429 okunma
Google News

 

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ Ankara'da yaptığı video açıklamada '4.intifada başlamıştır Türkiye karabağ'a verdiği silah ve siyasi desteği Filistin'e de vermelidir' dedi.

 

Genç Lider Emanullah GÜNDÜZ ün sözleri kayıtlara özet olarak şu şekilde geçti:"Dün gece itibariyle 4. intifada başlamıştır. İntifada Filistinlilerin işgalci katil siyonist İsrail'e başkaldırısıdır. İsrail'in güvendiği hava savunma sistemi Demir kubbe delik kubbe olmuş ve Demir kubbe aşılmıştır. Türkiye olarak şu an tüm gücümüzle Filistin'in yanında olma zamanıdır. Milletimiz protestolar ile İsrail'e tepkisini göstermiştir ancak milletimiz İsrail mallarını boykot etmeyi alışkanlık haline getirmeden o protestolar sonuçsuz kalacaktır! Para Yahudi'nin İsrail'in şah damarıdır. Para kesilirse, Yahudi solar israil düşer!

 

Devletimiz Karabağ'a verdiği açık silah desteğini neden Filistin'e gösteremiyor! Devletimiz halen Kemalizmin faşist Türkçü hastalığından kurtulamamış mıdır! İktidar milliyetçi akımların etkisinde mi kalıyor! İktidarı acilen Filistin konusunda harekete geçmeye çağırıyoruz!

 

Bu intifada Türkiye'nin desteği ile son intifada olabilir! İsrail'e taşla karşılık veren Filistinlilere silah ve askerî destek vererek İsrail'in işgaline bir haftada son vermek mümkün! Türkiye bir adım atarsa diğer Müslüman ülkeler de destek verir. Şuan tüm müslüman ümmeti Türkiye'den somut askeri adım atmasını bekliyor!"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.