YENİ BİR YILDIZ ‘MEHMET SALİH KUŞKANAT’ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Çukurova Belediye Spor Futbol takımında forma giyen genç yetenek Mehmet Salih Kuşkanat, perfomansı ile beğeni kazanmaya devam ediyor.

Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 13:21:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
394 okunma
Google News

Çukurova Belediye Spor Futbol  takımında forma giyen genç yetenek  Mehmet Salih Kuşkanat, geleceğin yıldızı olabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.  Forma giydiği Çukurova Belediye Spor Futbol  takımında performansı ve yeteneği ile göz kamaştıran Mehmet Salih Kuşkanat,  başarılı oyunuyla takım arkadaşları başta olmak üzere futbol camiasında  beğeni  kazanıyor.

GELECECEĞİN RONALDO VE MESSİ’Sİ  OLABİLME YOLUNDA

 Zeki, çevik ve  spor ahlakı  ile  göz dolduran ; yaşı  küçük olmasına rağmen  oynadığı karşılaşmalarda  yeteneği ve performansı ile adından söz ettiren , dünyaca ünlü futbolcular Ronaldo ve Messi’yi kendisine örnek alıyor. Takım arkadaşları   başta olmak üzere Çukurova Belediye spor taraftarları   ve spor camiası tarafından takdir edilen  Mehmet Salih Kuşkanat hedeflerine  ise emin adımlarla ilerliyor.

HEDEFİNİ MİLLİ TAKIM OLARAK BELİRLEDİ

Adana’da  futbol camiasında geleceğin genç  yetenekleri arasında gösterilen  hedefini Milli  takımda forma giymek  olarak belirleyen Mehmet Salih Kuşkanat  ise  hayallerini gerçekleştirebilmek için yoğun  çaba sarf ediyor. Genç kardeşimize  futbol yaşantısında başarılar diliyoruz.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.