USTA ÖĞRETİCİLER’DEN ANKARA ÇIKARTMASI

Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan ve beraberindeki heyet Usta Öğreticilerin yaşamakta olduğu sıkıntı ve bu sıkıntıların giderilmesi için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof

Eğitim Yayın: 01 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 01.09.2024 13:32:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
119 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ

Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan, Genel Başkan Yardımcısı Mail Duyu, Osmaniye İl Temsilcisi Elif Ünal, Çanakkale İl Temsilcisi Suzan Kürklüoğlu,  Usta Öğreticilerin yaşamakta olduğu sıkıntı ve bu sıkıntıların giderilmesi için Hayat Boyu Öğrenme  Genel Müdürü Cengiz Mete, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’yı ziyaret etti.  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’yi ilk olarak ziyaret eden Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan ve beraberindeki  heyet Usta öğreticilerimizin yaşamakta olduğu sıkıntı ve bu sıkıntıların giderilmesini temenni etti.

SPOR KURSLARI GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINA DEVİR EDİLECEK

Hayat Boyu  Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan ve beraberindeki  heyete ziyaretlerinden dolayı  teşekkür etti. 2024- 2025 Eğitim ve Öğretim Yılında uygulanması planlanan yeni müfredatın hazırlık aşamasında olduğuna dikkat çeken Cengiz Mete, “2024-2025 eğitim öğretim döneminde açılacak kurslar eski müfredat üzerinden devam edecek. Yeni açılacak kurslar ise Resmi Gazetede yayınlanacak müfredata göre devam edecek. Spor branşları  İSE Gençlik ve Spor Bakanlığına aktarılacak.” Dedi.

CENGİZ METE: USTA ÖĞRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’nin  ücretli usta öğretilerimizin yanında olduğunu ifade eden Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan, Genel Başkan Yardımcısı Mail Duyu  ise  maaşları ödenmeyen İllerin maaşlarının en kısa zamanda ödeneceğini söyledi.  Açılacak olan kurslarda mağduriyetlerin yaşanmayacağını  belirten Selma Coşan, “Gelişmelerle alakalı  Hayat Boyu Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete ; Federasyonumuz Yönetim kurulu ile istişare halinde olacaklarını beyan etmişlerdir. Bu açıklamalarından dolayı Hayat Boyu Öğrenme  Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Mete Beyefendiye, Daire Başkanlarımıza ilgi ve alakalarından dolayı Meslek Eğitimciler Federasyonu yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Diye konuştu.

KARAKAYA : SORUNLARINIZIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’yı ziyaret eden Meslek Eğitimciler Federasyonu Başkanı Selma Coşan, Genel Başkan Yardımcısı Mail Duyu, Osmaniye İl Temsilcisi Elif Ünal, Çanakkale İl Temsilcisi Suzan Kürklüoğlu,   yaşanan sorunlara dikkat  çekti.  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın sorunların takipçisi olacağını belirtti. Samimi bir ortamda yaşanan ziyaret sırasında  ise Meslek Eğitimciler Federasyonu ailesi adına  Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’ya  yakın ilgisinden dolayı dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.