TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU'NUN YENİ BAŞKANI ERCÜMENT TAŞDEMİR OLDU

Türkiye Karate Federasyonu gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu seçim sonucunda, Ercüment Taşdemir federasyonumuzun yeni başkanı olarak seçildi.

Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 16:49:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
59 okunma
Google News

Türkiye Karate Federasyonu gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu seçim sonucunda, Ercüment Taşdemir federasyonumuzun yeni başkanı olarak seçildi.

Türkiye Karate Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu’nda Ercüment Taşdemir ve Cem Hilmi Kılıç başkanlık için yarıştı.

Türkiye Karate Federasyonunun 22 Ekim 2024 tarihinde Ankara Etap Altınel Otel de gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu seçim sonucunda, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Ercüment Taşdemir oldu. Divan Kurulu Başkanlığını Ali Sarıaydın’ın yaptığı Genel Kurulda faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu oy birliği ile ibra edildi .İki başkan adayı ile seçime girilen ve 193 delegenin oy kullandığı Genel Kurulda Ercüment Taşdemir, 109 oy alarak başkan seçildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Karate Federasyonu başkanlığına seçilen Taşdemir, seçim sonunda yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; .“Evet, maç bitti. Her zaman mesajlarımızda şunu söyledik, ‘biz biriz ve bütünüz. Türk karatesinin zirveye çıkması için hep beraber çalışacağız. Hiçbir şekilde ayrımcılık ve ötekileştirme yapmayacağız. Hiçbir zaman kötü niyetimiz olmadı. Zaman zaman gerginlikler olur ama biz bir bütünüz. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Dolayısıyla her zaman diri olmamız lazım. Bu ülke için ölümüne hizmet etmemiz lazım. Türk karatesinin zirveye çıkması için hep birlikte çalışacağız. Hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayacağız. Hiçbir zaman kötü niyetimiz olmadı. Biz bir bütünüz." şeklinde birlik beraberlik mesajı verdi.”

Taşdemir'in başkanlığında yeni yönetim kuruluna Hüseyin Akdemir, Hilmi Kaplan, Haşim Bulut, Osman Fatih Destici, Atıf Ala, Mustafa Ertekin, Ali Sarıaydın, Ersin Bebek, Levent Aydemir ve Ömer Habeş atandı. Seçim sonuçlarının tüm camiamıza hayırlı olmasını diler, seçimi kazanarak başkanlık görevini yürütecek olan Ercüment Taşdemir’e görevinde başarılar dileriz.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.