Türk Yerel Hizmet-Sen’de Adana Şube Başkanı Selçuk Diker güven tazeledi

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu heyecanlı ve coşkulu geçti. Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanlığına Selçuk Diker bir kez daha seçilerek güven tazeledi.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.11.2021 13:26:12
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
280 okunma
Google News

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanlığına  Selçuk Diker bir kez daha seçilerek güven tazeledi. Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu, Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapıldı.Tek liste halinde gidilen kongrede Divan Başkanlığını Türk Yerel Hizmet Sen Afyon Karahisar Şubesi Başkanı  Mehmet Demir  yaparken ; Türk Enerji Sen Adana Şubesi Başkanı Mehmet Yeyen ve Türk Yerel Hizmet-Sen  Mersin Şubesi Başkanı  Mustafa Karaçar ise  divan katip üyeliğini yaptı.

“İŞTEN ATILAN ARKADAŞLARIMIZIN İŞE İADESİNİ  GERÇEKLEŞTİRMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Kongrede konuşan Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı   Selçuk Diker,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Büyükşehir Belediyesi’nde  çalışırken işten atılan ülkücü işçiler için   ağzından bizzat ,” Biz onları attık” sözünü duyduğuna dikkat çekti.  Başkan Selçuk Diker, “ Bizler hiçbir zaman yılmadık. Hukuki süreci en iyi şekilde takip ederek  işten attıkları   arkadaşlarımızın  iş iadesini  tekrar gerçekleştirdik. Bizler; allah izin verirse  önümüzdeki süreçte yeniden yetkili sendika olacağız. “ diye konuştu.

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE YARINDA VE DAİMA MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Türk Yerel Hizmet Sendikası olarak “Önce Ülkemiz”  Düsturu ile çıktıklarını ifade eden Şube Başkanı   Selçuk Diker, “ Bu kutlu davada Allaha şükürler olsun hiç yolda kalmadık. Ben öncelikle beraber yol yürümekten onur duyduğum birbirinden kıymetli Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşlarıma , İlçelerde ve tüm kurumlarda görev yapan temsilci arkadaşlarıma , bir temsilci gibi üye yapmayı ve üyeye hizmet etmeyi görev bilen bize gönülden bağlı onlarca arkadaşıma , sendikasına inanarak bize üye olarak duruş gösteren tüm üyelerimize herkesin huzurunda teşekkürü bir borç biliyor onları yürekten kutluyorum. Dün olduğu gibi bugünde yarında ve daima ;Türk Yerel Hizmet Sendikası ve Kamu Sen ailemizin her bir mensubu Devletin Kamu Çalışanlarının Haklının Emekçinin  , güven kapısı olmaya devam edeceğiz’ ’dedi.

YAŞANA N HAK KAYIPLARININ SORUMLUSU MEMUR SEN GENEL BAŞKANI ALİ  YALÇIN’DIR

Türk Eğitim  Sen Genel Başkan Yardımcı Selahattin Dolğun ise konuşmasında  Türk Eğitim  Sen’in  kurulduğu günden bu güne çizgisinden zerre sapmadığına dikkat çekti. Memur Sen Genel Başkanı Ali  Yalçın’ın   yetki sürecinde bir kez olsun danışmadığını ;  yetki sürecinde alınan kararların ise  danışılmadan  alındığını söyleyen Selahattin Dolğun,  yaşanan hak kayıplarının sorumlusunun Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın olduğunu söyledi. Selahattin Dolğun,“ Türkiye Kamu Sen ve Kamu Sen ailesinin fertleri şartlar ne olursa olsun dik durarak çizgisinden sapmadan yoluna devam edecektir. Üzeine düşen görevi en iyi şekilde yaparak mücadelesini sürdürecektir.” Dedi.

“MÜCADELEMİZİ SINIRSIZ VE SONSUZ DÖNEMSEL OLARAK DEĞİL HER DÖNEM DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı   Mustafa Yorulmaz ise  toplusözleşme ve yetki sürecinde yaşanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Mustafa Yorulmaz ,” Yaşayabileceğimiz bir ücretin alınması noktasında da hep birlikte mücadelemizi sınırsız ve sonsuz dönemsel olarak değil her dönem devam ettireceğiz. Türkiye Kamu-Sen Türk Yerel Hizmet Sendikamız sendikacılıktan öte çalışanlarının hak ve menfaatlerini hem koruması hep iyileştirmesinden öte Devletimize ebet müddet Turan Ülküsü ideali olan, kızıl elma idealisti olan bir büyük ailenin mensupları olarak; ülkemizin zor günlerinde kemer sıkma noktalarında külfetine ortak olan ama milli gelirden hak ettiği payı alınması noktasında da kurulduğumuz günden bugüne kadar mücadele vermekte olan kuruluşuz.”Dedi Daha sonra seçime geçildi. Seçim sonucunda Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanlığına  Selçuk Diker bir kez daha seçilerek  güven tazeledi. Başkan Selçuk Diker,  Genel kurula katılan delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi .

YOĞUN KATILIM  YAŞANDI

Genel kurula Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı   Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Uygun, Hüseyin Aslan Köylü, Türk Eğitim  Sen Genel Başkan Yardımcı Selahattin Dolğun, Türk Yerel Hizmet-Sen  Mersin Şubesi Başkanı  Mustafa Karaçar, Türk Yerel Hizmet Sen Afyon Karahisar Şubesi Başkanı  Mehmet Demir, Türk Tarım Orman Sen Adana Şubesi Başkanı Celal Kara, Türk Ulaşım Sen Adana Şubesi Başkanı Muhsin Polat, Türk Sağlık Sen Adana 1 No’lu Şubesi Başkanı Ali Uçar Atik, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi  Durdu Mehmet Girgeç,  Türk Eğitim Sen Adana 2 No’lu  Şube Başkanı Ferhat Utlu  , MHP Adana  İl Başlan Yardımcıları  Hüseyin Yurdasevimli, Mükremin Kara, İlyas Kaya,  Burhan Kızıl, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızıl,  Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Doğan, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Türk İmar Sen Genel Merkez Denetleme Başkanı Zakir Akbilmez, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, delegeler, çok sayıda Basın mensupları katıldı.

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurul u ise şu şekilde oluştu.  Şube Başkanı  Selçuk Diker, Fatih Gülnar, Doğan Sökmen, Sertaç Kutlu, Ardı Arıkan, Mustafa Demir, Murat Ünlü

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.