TÜRK EĞİTİM SEN ADANA 2 NOLU ŞUBE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu sendikal yetki süreci sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi

Eğitim Yayın: 24 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 24.05.2021 11:25:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
266 okunma
Google News

Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu  sendikal yetki süreci sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi

 

Kıymetli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, uç beylerimiz İş Yeri Temsilcisi arkadaşlarım ve her türlü olumsuzluklara rağmen bize desteğini esirgemeyip sendikamıza gönül veren çok değerli üyelerimiz;Yaklaşık üç buçuk yılıdır bize verdiğiniz yetki ile elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalıştık. Gece demedik gündüz demedik bir üyemizin daha sorununu çözmek için mücadele ettik. Hamdolsun sendikamızın yüzünü yere eğdirmedik.

Son dört yılın mutabakat sayılarını buradan sizlerle paylaşacağım.2018 yılında yaptığımız mutabakatta Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şubenin toplam uye sayısı 3110 olarak belirlendi.2019 yılında yaptığımız mutabakatta Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şubenin toplam uye sayısı 3108 oldu.2020 yılında yaptığımız mutabakatta ise Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şubenin toplam uye sayısı 3167 ye yukseldi.Son yaptığımız yani 2021 yılının mutabakatı ise Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şubenin üye sayısı biraz daha artarak 3180 oldu.Bize inanarak, güvenerek teveccüh gösterip üye olan arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.İlkeli, kararlı, inançlı; önce ülkem” diyerek devletine ve milletine sadakat gösterip, bayrağına, milli ve manevi değerlerine, Atatürk’üne sahip çıkan sendikamız büyümeye devam edecektir!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.