TOROS İLKOKULU VE ANAOKULU’NDA KARNE HEYECANI

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ara tatili vesilesiyle Seyhan ilçesinde bulunan Toros İlkokulu ve Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreni heyecanlı ve coşkulu geçti.

Eğitim Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 01:36:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
498 okunma
Google News

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ara tatili vesilesiyle Seyhan ilçesinde bulunan Toros İlkoku ve Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreni heyecanlı ve coşkulu geçti.Okul Müdürü Elife Cengiz, Müdür Yardımcıları Canan Avcı, Durmuş Gümüşay ve Adem Şenöz başta olmak üzere okul öğretmenleri, öğrenci velileri öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

 

SAMET GÖKMEN YETİŞ VE GÜLÜSTAN CEMRE YETİŞ VE KARNELERİNE KAVUŞTU

Toros İlkokulu 1-c sınıfında eğitim ve öğretimini devam ettiren Gazeteci, Karate Antrenörü Usta Öğretici Hüseyin Yetiş ve Halime Fidan Yetiş’in  yakışıklı evladı Samet Gökmen Yetiş ilk karnesini almanın heyecan ve coşkusunu yaşadı.Sınıf Öğretmeni Berna Sevim Tanrısınatapan’ın  ellerinden karnesini ve hediyesini alan Samet Gökmen Yetiş’in  heyecanlı olduğu gözlendi. Öğrencilerine yarı yılda yapmaları gerekenleri tavsiyelerde bulunan Sınıf Öğretmeni Berna Sevim Tanrısınatapan’ın  velilerden yoğun ilgi gördüğü gözlendi.

MİNİK PRENSES KARNESNİ ALMANIN HEYECANINI YAŞADI

Toros Anaokulu’nda eğitim ve öğretimine devam eden Hüseyin Yetiş ve Halime Fidan Yetiş’in evladı Gülüstan Cemre Yetiş’te karnesini ve hediyesini sınıf öğretmeni Yasemin Kadıoğlu’nun ellerinden aldı. Zeraketi ile beğeni kazanan Gülüstan Cemre Yetiş’in heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Öğrencilerine yarı yılda yapmaları gerekenleri tavsiyelerde bulunan Sınıf Öğretmeni Yasemin Kadıoğlu’nun öğrenci velilerinden yoğun ilgi gördüğü gözlendi. Özel olarak hazırlanan günün anlam ve önemini ifade eden karne standında  öğrencilerin resim çektirmeleri ise günün anlam ve önemine bir başka güzellik kattı.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.