TEMELLİ : “ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK MİRAS ONURLU HASSASİYETLİ SENDİKAL MÜCADELEMİZDİR”

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Adana 4 No’lu Şubesi 1.Olağan kongresi Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde yapıldı. Nihat Temelli'nin başkanlığında tek liste ile yapılan Olağan Kongre heyecanlı ve coşkulu geçti.

Eğitim Yayın: 04 Nisan 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.04.2022 02:40:35
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
471 okunma
Google News

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Adana 4 No’lu Şubesi  1.Olağan kongresi Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde yapıldı. Nihat Temelli  başkanlığında tek liste ile yapılan Olağan Kongre heyecanlı ve coşkulu geçti. Kongrenin divan başkanlığını Kamusen Adana İl Başkanı  Durdu Mehmet Girgeç Türk Sağlık Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Ali Uçar Atik, Türk Sağlık Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı  Serkan Oluk' yaptı.

ÇOK SAYIDA SEÇKİN DAVETLİ  KATILDI

Kongreye  ; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili  ve MYK Üyesi Muharrem Varli, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı   Selahattin Dolgun, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Cem Tutsoy,MHP İl Başkan Yardımcısı İlyas Kaya, Mükremin Kara, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer  Yücel, MHP Ceyhan İlçe Başkanı  Murat Mirzaoğlu , MHP Yerel yönetimler komisyon Başkanı  Bilal Erkoç,MHP bir önceki dönem İl Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Gümüştekin , Türk Ulaşım Sen Adana Şube Başkanı Irfan Gök, Türk Tarım Orman-Sen Adana Şube Başkanı Sayın Celal Kara, Türk Haber Sen Adana Şube Başkanı Sayın Alper Atılgan, Türk Eğitim-Sen Adana 3 Nolu Şube Başkan Yardımcısı  Salih Kılıç,  Sayın Murat Eşli,  Sayın TC Mustafa Çalkamış , Necati Erdoğan  Türk Eğitim-Sen Seyhan İlçe Başkanı  Bekir KorkutanTürkav İmamoğlu Başkanı  Ömer Işık Türk İmar Sen Adana Eski Şube Başkanı Sayın T C Abdullah Sarıkabak Türkav Adana Eski İl  Başkanı  Mustafa Şişman  Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Eski Başkan  yardımcıdı S Yılmaz Erkayıran , Bir dönem önceki Türk Haber Sen Adana Şube  Başkanı   Yusuf Ertem, Türk Ulaşım Sen Adana Eski Başkan yardımcısı Zafer Durakçı Yüreğir Ülkü Ocakları eski başkan yardımcılarından Başaran Mavruk ,  Türkiye Kent Konseyi 10 Dönem Başkanı  Ekrem Aslan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

“TÜRKİYE SEVDAMIZ, EKMEK İÇİN KAVGAMIZ”

Türk Eğitim Sen Adana 4 No’lu Şubesi Başkanı Nihat Temelli,  selamlama konuşmasında Türk Eğitim Sen Adana 4 Nolu Şubesinin  1.Olağan kongresinin eğitim  camiasına  vatanımıza, milletimize ve tüm teşkilatlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Türk Eğitim-Sen 30 yıllık sendikal tecrübesi, nitelikli, uzman ve deneyimli kadrosuyla üyelerinin sorunlarına çözüm üreten, geleceğe yön veren Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı ve güven kapısı olduğunu belirten Başkan Nihat Temelli,  Türk Eğitim Sen’in üyelerinden  aldığı güçle kuruluş felsefesine uygun olarak çizgisinden sapmadan her gün büyüyerek yoluna devam ettiğini ifade etti. Nihat Temelli,  “Sendikamız üye olan olmayan tüm memurların gönlünde yer almış ve tüm memurların takdirini kazanarak memur sendikacılığının amiral gemisi olmuştur. Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız diyerek ekmek kavgamızın önüne Türkiye sevdasını, memleket sevdasını koymuştur. Bu nedenle de Milli bir sendikadır.Kurucu irademizin bize emanet ettiği şuurla, her zaman, Pembeyi mora uydurmayı değil,Hak, hukuk, adalet takvasını ruhlara giydirmeye çalışmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, ilkeli kararlı ve ahlaklı sendikal istikametimizden taviz vermeden  bıkmadan usanmadan hak mücadelemizi sürdüreceğiz. Türk Eğitim-Sen Adana 4 Nolu Şube Olarak çocuklarımıza bırakacağım en büyük  miras, haysiyetli onurlu sendikal mücadelemiz olacaktır. Bu onurlu duruş sorumlu olduğumuz Yüreğir’de Ceyhan’da sendikamızı yetkili kılacak, Adana genelinde bütün şubelerimizle yetki bayrağını surlara asacaktır. Allah’ın izniyle 2023 Ağustos ayında Türkiye Kamu Sen'i toplu görüşme masasına yetkili olarak oturtarak işi ehline teslim edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 1.olagan kongremize katılımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Kongremizin sendikamıza, Türk Milli Eğitimine, canımızdan aziz bildiğimiz güzel ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sözlerimi Galip ERDEM abimizin şu veciz, güzel sözü ile bitirmek istiyorum.‘’ Alllah’ım, millete hizmet etmenin hazzını duyur bize.’’Sağ olun, Var olun…Ne Mutlu Türk'üm Diyene!” dedi.  

“ADANA’DA BAYRAĞIMIZI YENİDEN BURÇLARA DİKME HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili  ve MYK Üyesi Muharrem Varlı  ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı  her zaman olduğu gibi desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.  MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana’da iddialı olduklarını belirterek "MHP olarak Adana’da gücümüzü artırmaya devam ediyoruz. Adana’da bayrağımızı yeniden burçlara dikme hedefiyle çalışıyoruz. Sürekli halkın içindeyiz. Hep sahadayız; esnafımızı, çiftçimizi dinliyoruz. Hissedilen tüm olumsuzluklar birer birer çözüme kavuşacak. Muhalefetin fitne ve yalanlarına karşı doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız engel yok.” dedi.

Türk Eğitim Sen Adana 4 No’lu Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asli

Nihat Temelli (Başkan )

Hakan Özcan, Musa Önem, Müslüm Sarıçiçekler, Birer Güveloğlu, Emre Yağbasanlı, Mehmet Yılmaz

Denetleme Kurulu Asil 

Mutlu Toygar, Mevlüt Güneş, Süleyman İl, Musa Gökhan Milli,  Hikmet Batmaz

Disiplin Kurulu Asil

Sinan Uzun, Esra Tuğçe Uzun (Ünüvar), Yaşar Kaya, Turhan Gebeş, Serdar Kekilli

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.