TATAR : ALTIN YATIRIMCISINI HER DAİM SEVİDİRİR

Altın fiyatlarının giderek yükselmeye devam etmesi yatırımcısını memnun ederken ; Tatar Kuyumculuk’un sahibi Ümit Tatar altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğuna dikkat çekerek vatandaşları altına yatırım yapmaya davet etti.

Ekonomi Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 15:20:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
188 okunma
Google News

 

  Adana ve Kadirli’de şubeleri bulunan Tatar Kuyumculuk’un sahibi Ümit Tatar altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğuna yönelik görüşlerini paylaştı.  Altın fiyatlarının son dönemde giderek fiyat artışı göstermesi nedeniyle orta vadede yükselmesinin devam edeceğini öngören Ümit Tatar, sektöre yönelik değerlendirmelerde de bulundu.

 

“VATANDAŞLARIMIZ ALTIN’A YATIRIM YAPMALI”

 Vatandaşları Altın’a yatırım yapmaları yönünde uyaran Ümit Tatar,  ‘’Altın uzun vadede en iyi yatırım aracıdır. Kendi değerini koruyan, değerinin üzerine çıkan, değerini kolay kolay kaybetmeyen bir araçtır. Altın fiyatlarında, son dönemde her ne kadar düşüş yaşandıysa da orta vadede yeniden yükseleceğini öngörüyoruz. Dünyada ekonomide yaşanan gelişmeler, ABD’nin enflasyon rakamları, ülkemizde ise maalesef yaşadığımız deprem felaketi, yaklaşan seçim dönemi ve enflasyon rakamları gibi etkenler altın fiyatlarının seyrinde önemli rol oynamakta. Genel olarak uzmanlar 2023 yılında altın fiyatlarının yükseliş trendinde olacağını öngörüyorlar ki altın daima düştüğü yerden toparlanıp test ettiği seviyeleri tekrar görmektedir. Orta vadede yeni bir atağın geleceğini öngörüyoruz. Yatırımcı bu anlamda dikkatli olmalı”.

“ALTIN , HER ZAMAN DEĞERLİDİR”

 

Altın’ın her zaman değerli olduğunu belirten Ümit Tatar,‘’Geçmişten bugüne değerlendirdiğimizde trendlere ve tüketici eğilimlerine paralel olarak değişimler görülse de Altın önemini ve değerini koruyor. Tüketici eğilimlerini gözlediğimizde eskiden daha çok yatırım aracı olarak da görülmesi sebebiyle takı söz konusu olduğunda altına yönelim daha fazlaydı. Ayrıca, günümüz koşullarında tüketicinin alışveriş davranışlarını gözlemlediğimizde genel olarak tüketicinin hizmet ve ürün kalitesini ön planda tuttuğunu, “güven” unsurunu pek çok şeyin önünde tuttuğunu görmekteyiz. Tüm bunlar göz önüne alındığında en iyiyi sunmak için markalaşmak, belirli standartları oluşturmak, üründe, hizmette kaliteyi daima ön planda tutmak ve her şeyden önemlisi de tüketiciyle bağ kurmak gerekiyor. Sektörümüzde 2003 yılında, tüketici alışkanlıkları, gelişen teknoloji, değişen ve şekillenen koşullar çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek .’’dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.