Tasa ailesi İbrahim Etem Akdeniz’i ağırladı

Kararlı ve sabırlı çalışmalarıyla dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP )Seyhan Belediye Başkan A. Adayı İbrahim Etem Akdeniz gönüllerdeki yerini almaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 12 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.07.2020 01:48:09
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
455 okunma
Google News

Özel haber : Hüseyin Yetiş

Kararlı  ve sabırlı  çalışmalarıyla dikkat çeken  Seyhan İlçesi’nde  her  kesim tarafından sevilen ve sayılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP )Seyhan Belediye Başkan A. Adayı İbrahim Etem Akdeniz, gelecek seçimlerin değil; nesillerin hizmetinde olduğunu göstermeye devam ediyor.

“RABBİM MÜCADELESİNDE  MUZAFFER KILSIN”

Toplumun her kesimi tarafından sosyal medyada takip edilen ve yoğun ilgi gördüğü gözlenen  sevilen ve sayılan İbrahim Etem Akdeniz, Şahsı ve ekip arkadaşlarıyla birlikte  toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye gayret gösteriyor. İbrahim Etem Akdeniz ; Seyhan İlçesine bağlı  Dmlupınar Mahallesi’nde Tasa ailesinin konuğu oldu. Sevilen ve sayılan Ahmet ve Nermin Tasa’nın örnek misafirperverliği ile karşılaşan İbrahim Etem Akdeniz’in toplantısına ; Kope Aşireti’nin büyüğü Halise Fidan’ın da katıldığı gözlendi.

"SORUNLARIMIZA DUYARLILIK BEKLİYORUZ”

.İbrahim Etem Akdeniz’in ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Ahmet ve Nermin Tasa, “ Seyhan İlçesi’nde bir çok sorunlar var. İşsizlik  hat safhada. Evlatlarımız işsiz. Yaşadığımız mahallemizde özellikle Seyhan Belediyesi Başkanlığı yetkilileri çok yetersiz çalışıyor. Çocuklarımızın ve torunlarımızın huzur içerisinde gidebilecekleri park ve oyun alanı  çok yetersiz. Bir çok sorunlar var . Ama, mahalle muhtarı Şehmuz Demir’in girişimlerine rağmen çözüm yok. Bu nedenle sizlerden sorunlarımıza karşı duyarlılık ve çözüm bulmanız konusunda daha duyarlı olmanızı istemekteyiz. Sizler bizlere duyarlı davranırsanız bizlerde  Tasa ailesi olarak  her daim yanınızda oluruz. Bizleri ziyaretiniz  ise mutluluk verici. Rabbim mücadelenizi muzaffer kılsın. Emeklerinizi  boşa çıkartmasın.” Dedi.

”KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Allahın izni ile  hiçbir zaman durmayarak çalışmalarda bulunduklarına dikkat çeken İbrahim Etem Akdeniz, imkanlar ölçüsünde vatandaşlarımızın yanında olarak sorunlarının çözümü noktasında daha duyarlı davranacaklarını söyledi. İbrahim Etem Akdeniz,  “Ülkemiz ve dünya Covid- 19 salgın virüsü  tehdidi altında. Bu nedenle biraz daha dikkatli olarak çalışmalarımız devam etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Üyelerimiz , Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin tavsiyelerine uyarak sosyal medya ve iletişim araçlarını  kullanarak  gerekli tedbirleri alarak görüşmelerimizi yapmaktayız.Çok yakın süreçte çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Biz  halkın adamıyız. Halkımız bizlerin  hizmet etmesini istiyor. Bizlerde hizmet edebilmemiz için  daha çok çalışacağız. Geçmiş dönemde bizler hep eğildik. Hep eğileceğiz. Bizler ekibimizle birlikte  merdiven olduk. Üzerimize basıp çıktılar. Bundan sonra Allahın izni ile bizler merdiven olmayacağız. Ben ve ekibim merdiven olmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Sizin gibi çok değerli ağabeylerimizi elbette yanımızda görmekten kıvanç duyarım. Herkese kapımız açıktır. Yola çıkmış olduğumuz değerli  kardeşlerimizi yolda bulduklarımız ile değiştirmeden;  yolda bulduklarımızla değiştirmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.”  Şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.