Soner Çetin : 'Bu iş bitti seçimi kazanıyorum'

Yaptığı hizmetleri anlatıp yeni döneme ait projelerini açıklayan Çukurova Belediye Başkan Çetin:

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 12:49:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
46 okunma
Google News

Çukurova Belediyesi’ni 10 yıldır yöneten ve partisi CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyen ve İYİ Parti’ye geçerek 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olan Başkan Soner Çetin, ‘Bugün itibariyle 10 puan öndeyiz. Bu iş bitmiştir. Allah’ın izniyle seçimi kazanıyoruz’ dedi.

AYAKTA UYUYUP OTELE PARA VERİYORLAR

Dün projelerini anlatıp yeni döneme ait projelerini kamuoyu ile paylaşan Başkan Çetin, Çukurova’yı bilmeyen, gittiği her yerde konuştuğu yerin neresi olduğunu tabelalara bakarak karar veren rakibinin olduğunun altını çizip ‘Ayakta uyuyorlar ama otele para veriyorlar! Ben seçimi kazanıyorum. Çukurova halkı kendisine 10 yıldır başarı ile hizmet veren belediye başkanını yalnız bırakmadı. Ben herkesin belediye başkanı oldum. Bu ismi bana Çukurova halkı taktı. Çok da yakışan bir isimdi. Buna layık olmak için çalıştım. Ustalık döneminde de bütün gücümle Çukurova halkına hizmet etmek için çalışacağım’ açıklamasında bulundu.

ASLA DİLSİZ ŞEYDAN OLMADIM

CHP’den aday yapılmamasına dair süreci anlatan Başkan Çetin, yapılan haksızlık karşısında susmayarak ‘Dilsiz şeytan olmadım, olmayacağım da. Çukurova halkının desteği ile seçimleri kazanacağız. Onlar da utanacaklar, mahcup olacaklar’ cümlelerini kullandı. Soner Çetin, Çukurova’da hayata geçirdikleri birçok projenin Türkiye genelinde örnek proje olarak başka belediyeler tarafından kullanıyor olmasının da ayrıca bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Çetin, bazı projeleri de kendilerinin başka belediyelerden esinlenerek hayata geçirme kararında olduğunu söyledi.

SONER ÇETİN’İN PROJELERİ

Yeni döneme ait projelerini kamuoyu ile paylaşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, projelerini şöyle sıraladı. “250 bin kişilik yeni bir kent inşası, müstakil evlerin yapılması için imar sorununu çözmek, Lions Sosyal Merkezi’ni kurmak, ileri yaş gündüz bakım evi yapmak, dijital kütüphane inşa etmek, diji kurslar düzenlemek, aile danışma ve terapi merkezi açmak, E Spor Gençlik Merkezi, oyuncak kütüphane ve gençlere sahne sanatları eğitimi vermek, atlı spor ve terapi merkezi ile kadın destek ofisi açmak, macera kampları oluşturmak, yağmur suyu toplama tesisi ile akıllı teknoloji kenti, engelsiz köy, hobi bahçeleri ile hayvan mezarlığını kazandırmak”

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.