SHİHAN DİSNEY PEREIRA’DAN MUHTEŞEM SEMİNER

Yayın: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 28.05.2022 00:22:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
303 okunma
Google News

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü  uluslararası Karate semineri ile spora hizmet etmeye devam ediyor.Brezilya’dan Türkiye’ye Gelen Shorin Ryu  Karate Hocası Shihan Disney Pereıra Türkiye Karate  Federasyonu Uluslararası Karate Hakemi Sensei Kamil Üci İle birlikte Karate semineri vererek Esenyurt ilçesinde Karate do sporu çalışan öğrencilere bilgilerini aktardı.

 

TÜRKİYE’Yİ VE TÜRK SPORCULAR SEVGİYİ SAYGIYI PAYLAŞIYOR

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübünde sporculara karate do bilgisini paylaşan Brezilyalı Shorin Ryu Karate Hocası Shihan Disney Pereıra  sporcu  çocukları gözlemledim sensei Kamil  Üci’ye hem çok saygı duyuyor hem de çok seviyorlar .bu sevgi ve saygı beraberinde  eğitim kalitesini ve  karate  do sanatında başarı grafiğini yükseltiyor. Burada bulunmaktan  ve sporcular ile bu güzel anı paylaşmak, hem keyifli hem de güzel anılar biriktirmemize neden oldu. Sensei Kamil Üci ve öğrencilerine başarılar diliyorum. Burada sevgi ve  saygı paylaşılıyor.

BREZİLYA, TÜRKİYE KARATE SEMİNERDE BULUŞTU

Brezilyadan Türkiye’ye Gelen Shorin Ryu  Karate Hocası Shihan Disney Pereıra’yı konuk olara spor salonun da (dojos) ağırlayan Türkiye Karate  Federasyonu Uluslararası Karate Hakemi Sensei Kamil Üci; ‘Dünya çapında sportif çalışmalarımız taktir ile izleniyor. Saygı görüyoruz. Bugün   Shihan Disney Pereıra’yı  Esenyurt  ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sihihan Disney Pereıra ile karate do bilgi ve birikimlerimizi karate do sporuna ilgi gösteren sporcularımıza  aktardığımız için mutlu olduk. Esenyurt Türkiye’nin En büyük ilçesidir. 57 ilden büyük olan ilçemizdeki çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik sportif çalışmalarımız  ile insana hizmet verdiğimiz için gurur duyuyoruz. İnsanımızın  uluslararası sportif  kariyerini yükseltmek temel amacımızdır. Bütün dünya insanı ile aynı güneşin şemsiyesi altındayız. Kültürel farklılıklar zenginliklerimizdir. Shorin Ryu  Karate Hocası Shihan Disney Pereıra bilgi ve tecrübelerini  sporcularımıza aktardı. Esenyurt Gençliğini dünya ile buluşturmaya devam  edeceğiz . Açık Davetimizdir, Daha kaliteli ve sağlıklı yaşamak için herkesi Karate do sanatı çalışmaya davet ediyoruz.

 UCİ  Misafirine Türk Konuk Severliğini Gösterdi

Kamil Üci Gençlik Spor Kulübünde Yüzlerce Sporcu seminere katıldı seminer sonrası Sensei Kamil Üci, Gelen Shorin Ryu  Karate Hocası Shihan Disney Pereıra Tüm sporculara Günün Anısına Birer Sertifika dağıtarak Fotoğraf çekti. seminer sonrası Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına  Başkan Sensei Kamil Üci Shihan Disney Pereıra çeşitli hediyeler takdim eti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.