SEYHAN’IN ‘ BAHATTİN ESİN’İ VAR

İş insanı , kanaat önderi sevilen ve sayılan Bahattin Esin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 15 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.12.2023 18:23:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
177 okunma
Google News

İş adamı ve Ülkücü ve Milliyetçi  kimliği ile tanınan sevilen ve sayılan Bahattin Esin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı. Adana ‘nın Seyhan İlçesi’nde ikamet eden, Adana’da ekmeğini kazanan iş insanı  Bahattin Esin ; MHP Seyhan İlçe Başkanlığına gelerek baş vuru dosyasını  İlçe başkanı Hamit Çetin’e  teslim  etti.   Bahattin Esin’in Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıklaması  ise iş ve STKlar başta olmak üzere toplumun bir çok kesiminde   sevinçle karşılandı.

BİLGİM VE TECRÜBEMLE  SEYHAN’LIYA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVE HAZIRIM

Seyhan İlçesi’ni n sorunlarını çok iyi bilen, iş insanı tecrübesi ve bilgisi ile STK’larda  başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çektiği gözlenen Bahattin Esin , “  Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok değerli Genel Başkanı  Dr. Devlet Bahçeli,   Adana Milletvekilimiz  MYK Üyemiz Sayın Muharrem Varlı, değerli milletvekilimiz Ayşe Sibel  Ersoy,  çok değerli İl Başkanım Sayın Yusuf  Kanlı, birbirinden değerli  İl yönetim kurulu üyelerimiz, Çok değerli ülkü Ocakları Adana İl Başkanım Cem Tutsoy ve ekibi , Seyhan İlçemizin güzide başkanı sayın Hamit Çetin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz  olur verirler ise  ve  allah nasip ederse Seyhan’lı vatandaşlarımıza hizmet etmek ve  yaşanan sorunların çözümüne  katkı sunmak amacıyla Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığımı açıkladım. Seyhan’da yıllarca  ikamet etmekteyim. Seyhan ilçesi’nin  her mahallesi ve  sokağında çok değerli  hemşehrilerimin  karşılaştığı sorunları bilmekteyim. Bilgim ve tecrübem ile  yaşanan sorunların çözümünü de projelerimizle, vatandaşlarımızın gönlüne dokunarak ,hizmette sınır tanımayarak  , hep birlikte insanları ayırım yapmaksızın  çözüme kavuşturacağız . “ dedi.

HİZMETLERİ  TAKDİRLE KARŞILANIYOR

27. Dönem Ağrı  İli Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı olan , Adana’da Ağrı İli Kalkınma Derneğini kuran, Adana Sanayi Odası Üyesi  ,Adana İli’nde inşaat , yemek , çevre düzenleme sektöründe yüzlerce insana istihdam sağlayan , şehircilik konusunda  deneyimli , insan ilişkileri ve yönetiminde  başarılı ,Doğu ve Güneydoğu Anadolu Kökenli Adana’da ikamet eden  sıkıntı ve sorunları olan onlarca vatandaşlar ile bire bir görüşme  yaparak sıkıntı ve anlaşmazlıkları çözdüğü kişiliği ile de tanınan Bahattin Esin’in Ağrı  başta olmak üzere doğu ve Güneydoğu Anadolu’lu  hemşehrileriyle iritibatı ise toplumun bir çok kesimi tarafından  takdir ile karşılanıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.