SEYHAN MECLİS’TE “SERT TARTIŞMA” OYA TEKİN “İNSANLARIN KİŞİLİK HAKLARINA DOKUNMAYIN!”

SEYHAN MECLİS

Yayın: 06 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 06.08.2024 03:45:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 56 sn.
54 okunma
Google News

Seyhan Belediyesinin Ağustos Ayı Meclis toplantılarının ilk oturumu tartışmalı geçti.

Hizmetlerle ilgili sorular soran MHP'li Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar Başkan yardımcısı olarak atanan bir ismin Selvi Kılıçdaroğlu’nun yakını olduğunu öne sürerek iddialarda bulununca Başkan Oya “İnsanların kişilik haklarına dokunmadan konuşmak lazım.” uyarısında bulundu. Meclis üyesi Uçar iddialarına devam edince Başkan Tekin “Akrabalık ilişkilerine başlarsak burada herkesin bir akrabasını buluruz. Kimin, kimin akrabası olduğunun ne alakası var. Yapılan işi anlatın, liyakati yok deyin, çalışamıyor deyin, işe gelmiyor deyin ama burada bu akraba işine girersek burada ortak dili konuşamayız” yanıtını verince yaşanan tartışma sonucu meclis gerildi.

 

Sert tartışmaların yaşanmasının ardından Meclis üyelerinin araya girmesiyle oturuma devam edildi. Oturum gündem maddelerinin karara bağlanmasıyla sona erdi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.