SEYHAN HEM KABINA SIĞMIYOR

Başarılı çalışmaları ile adından söz ettirmeye çalışan Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ve ekibi durmak bilmiyor.

Eğitim Yayın: 05 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 05.06.2023 09:58:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
218 okunma
Google News

ÖZEL HABER :  HÜSEYİN YETİŞ

“Eğtim için Sevgi Başarı için disiplin “ anlayışı ile  çalışmalarına devam eden Seyhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü  Caviidan Gülnar Çeliğ,  ve Müdür Yardımcıları Ramazan Köse , Mehmet Polat , Gülşen Yücel, Fatih Öztürkten ve Hüseyin Ergün ve ekibi durmak bilmiyor. Göreve gedikleri günden bu güne spor  başta olmak üzere bir çok branşta faaliyet gösteren kurslarda başarılı  çalışmaları ile adından söz ettiren çalışmalara imza atan Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Caviidan Gülnar Çeliğ, ve ekibi nin tek isteği ise  her yaştan vatandaşların  ilgili kurslardan daha fazla yararlanmasını sağlamak.

GÖRME ENGELLİ PERSONELE YÖNELİK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ SEMİNERİ

Depremin yaralarının giderek sarıldığı dönemde  çalışmalarına aralıksız devam etmenin heyecan ve coşkusunu yaşayan Seyhan Halk Eğitim Merkezi binasında ; 2023 yılı Mahalli Hizmet içi Eğitim planına ek olarak 08-12/05/2023 tarihleri arasında, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızda görev yapan görme engelli personellerin katılımı ile 2023010433 no’lu faaliyet Dokuman Yönetim Sistemi Semineri (Görme Engelli Personele Yönelik) düzenlendi.  Bu faaliyete ev sahipliği yapan Seyhan Halk Eğitim Merkez Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, emeği geçen Eğitim Görevlileri Yalçın Taşkın  ve Burhan Çiçeklidağ ile eğitime katılan görme engelli personellere ziyarette bulunarak kendilerine başarılar diledi.

“BASKETBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ADANA'YI TEMSİL EDECEĞİZ”

Seyhan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Gazi Ortaokulu'nda yürütülmekte olan "Seyhan'da Altyapı Geliştirme Projesi" kapsamında yapılan çalışmadaki sporculardan oluşan takımı  ise Karaman'da yapılan Okul Sporları 3x3 Yıldızlar Basketbol Grup Müsabakaları Erkekler Kategorisinde 2.oldu. 29 Mayıs-02 Haziran 2023 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Adana'yı temsil etme hakkı kazandı. Seyhan Halk Eğitim Merkez Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ,çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Gazi Ortaokulu yönetimini, emeği geçen antrenör usta öğretici Uğur Olcay Mutlum'u ve sporcularını tebrik ederek , başarılar diledi.

TÜRK HALK OYUNLARI ADANA BİRİNCİLİĞİ SEYHAN  HEM’İN

Seyhan Sakarya Ortaokulu, "Yıldızlar" olarak Türk Halk Oyunları Adana birinciliği elde etti. Grup yarışmasında Adana'yı temsil edecek olan Vatan Biter ve Arzu Cemek eğitmenliğindeki takıma Seyhan Halk Eğitim Merkez Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ,başarılar diledi.  İhsan Sabancı MTAL, "Gençler" olarak Türk Halk Oyunları Adana birinciliği elde etti. Yozgat'ta düzenlenen grup yarışmasında Adana'yı temsil edecek olan Fatih Seyhan ve Hazal Keleş eğitmenliğindeki takıma da Çeliğ  başarılar diledi.

"ÖNCÜ BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK İÇİN VARIZ”

Ulusal ve Evrensel değerleri benimsemiş, araştıran, sorgulayan, takım çalışmasına inanmış çağdaş Türkiye´nin bireylerini hazırlamak için var olduklarını ifade edenCavidan Gülnar Çeliğ, “ Bilgi ve beceriyle donatılmış bireyleri yetiştiren, onlara "vatandaş olma bilinci" kazandıran, "öğrenmeyi öğreten" öncü bir eğitim kurumu olmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.