SEYHAN HALK EĞİTİM AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

SEYHAN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BÜNYESİNDE DEPREMZEDELERE ÇEŞİTLİ HİZMETLER VERİLİYOR

Eğitim Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 13:11:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
279 okunma
Google News

Kahraman Maraş ve on ilde etkili olan deprem sonrasında depremzede vatandaşların imdadına koşan kurum ve kuruluşlardan birisi olan Seyhan Halk Eğitimi Merkezi  ailesi yoğun bir çalışma örneği sergiledi. Seyhan Halk Eğitimi Merkezinde görev yapan usta öğreticiler tarafından depremzedelerin kuaför ve güzellik hizmetleri ve ihtiyaçları gönüllü usta öğreticiler vasıtasıyla ücretsiz olarak karşılandı.

“DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Seyhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, “ Yüce Türk Milleti deprem sonrasında adeta kenetlenerek depremin yaralarını sarabilmenin gayretini göstermektedir. Seyhan Halk Eğitimi Merkezi ailesi bizlerde  gönüllü usta öğreticilerimiz başta olmak üzere hepimiz deprem sonrasında  imkanlarımız dahilinde vatandaşlarımızın yanında olduk. Olmaya devam etmekteyiz. Depremzedelerin kuaför ve güzellik hizmetleri ve ihtiyaçlarını  gönüllü usta öğreticiler vasıtasıyla ücretsiz olarak karşılamaktadırlar. Hepimize geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.” Dedi.

 

İMEP PROJESİ İLKLERLE SÜRÜYOR

Seyhan Halk Eğitimi Merkezi olarak İMEP projesi kapsamında başlatılan Erkek Kuaförlüğü kursunun , Türkiye'de  bir ilk olduğuna dikkat çeken Cavidan Gülnar Çeliğ, “Bu proje kapsamında açılan ilk ve tek Erkek Kuaförlüğü Kursu olma özelliğini taşıyor. Bu kurs ile öğrencilerimiz döner sermaye bütçesinde kurum dışına da hizmet vererek teorik birikimlerini pratikle birleştirme imkanı buluyor..” diye konuştu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.