SES SANATÇISI ALİ TURAÇ VE AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Adana’mızın Sevilen ve Sayılan Ses sanatçısı Yetim Alisi Ali Turaç’ın annesi Senem Turaç hakkın rahmetine kavuştu.

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 13:33:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
184 okunma
Google News

Adana’da babasını 6 yaşında kaybeden  ,  Adana başta olmak üzere sanat camiasında yetim Ali  olarak bilinen sevilen ve sayılan ses sanatçısı Ali Turaç’ın  kıymetli ve hayat dolu annesi  Senem Turaç  hakkın rahmetine kavuştu. Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ifade edilen merhum Senem Turaç’ın vefatı ise Ali Turaç başta olmak üzere ailesi ve sevenlerini  yasa boğdu.  

YENİCE  MEZARLIĞINDA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Konya’da gittiği bir programda  annesinin vefat  haberini alan Ali Turaç ise anne acısını sosyal medya  hesabından sevenleri ile paylaştı. Merhum Senem Turaç’ın  naaşı ise Kabasakal Mezarlığında Yıkanıp Yenice Kargılı Köyünde  kılınan cenaze  namazı sonrasında defnedilecek. Taziye kabul yeri ise  2000 evler kardeşler pastanesi civarı keziban ablasının evinde olacak olacağı ifade edildi. . Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak kınalı elleri ve ak saçları ile ellerini öptüğümüz anamız Senem Turaç’a Allahtan rahmet ;  Adana’mızın  yetim Alisi Ali Turaç abimize ve ailesi sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.