ŞANAL : ARTIK VAKİT MİLLETİN SESİNE KULAK VERME VAKTİDİR

Deva Partisi Genel Merkez Teşkilat Baş Danışmanı Musa Şanal, Osmaniye’de Deva Partisi , İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti. Deva Partisi Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Şanal ve beraberindeki heyet yoğun ilgiyle karşılandı.

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 13:07:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
231 okunma
Google News

Deva Partisi Genel Merkez Teşkilat  Baş Danışmanı Doç. Dr Musa Şanal, Osmaniye’de Deva Partisi , İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret etti. Daha sonrada  Deva Partisi Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar  yemeğine katıldı.  İl ve İlçe Başkanları , Belediye Meclis Üyeleri ve  çok sayıda partililerin yoğun  ilgi gösterdiği  program ilişkin açıklamalarda bulunan Musa Şanal, Deva Partisi Osmaniye İl Başkanlığının  düzenlediği iftar  yemeğine katılanların Kadir gecesini  tebrik etti.

“ÜLKE MİZİN BEKASI İÇİN MİLLİ TAKIM RUHUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Osmaniye ve ülkemizin  çok kritik bir seçim sürecinde olduğuna dikkat çeken Musa Şanal, “Bu süreçte Partimiz CHP listelerini destekleme kararı almıştır ve bunun sonucunda ilimizde CHP kendi adaylarıyla sahaya çıkarken ülkenin muhtelif yerlerinde Deva, Saadet, Gelecek ve Demokrat parti adaylarıyla yola çıkmış adeta ülkenin bekası için partiler siyasi farklılarını bir yana bırakıp milli takım ruhuna bürünmüştür.  Bize de bu ruha sahip çıkmak ve desteklemek düşer. “ diye konuştu.

“MÜCADELE ETMEYE DEVAMETTİK ; ETMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”

Bu davaya girerken kişisel menfaatlerimizi bir kenara bıraktıklarını  ve her şeyleriyle mücadele etmeye devam ettiklerini ifade eden Musa Şanal,  “Bizler, bugünde mücadele edeceğiz. Yarında zafer kazanmanın verdiği özgüvenle mücadeleye devam edeceğiz.Allah’ın izniyle ülkemizi bu girdaptan çekip kurtaracağız. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz geçlerimiz için birleşmek zorundayız.  Osmaniye’mizi hak ettiği konuma getirmek için birleşmeliyiz. Liyakatsiz ve rant çukuruna batmış anlayışla devleti yöneterek bu asil millete zulmedenlere dur demek için birleşmek zorundayız.Devlet ebed müddettir.Millet kimi isterse devleti o yönetir. Artık vakit milletin sesine kulak verme vaktidir o seste  Millet İttifakıdır.Dava arkadaşlarım! hepinizi bu kutlu yola davet ediyorum.Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Teşekkür ederim.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.