Saimbeyli’de Kiraz festivali coşkusu

Saimbeyli'deki 29. Kültür Sanat ve Kiraz Festivali, kalabalık bir katılım ve neşeli etkinliklerle coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Yayın: 03 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.07.2023 16:01:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
290 okunma
Google News

Festival boyunca, folklor ekibi ve Mehteran grubunun etkileyici gösterileri ile geleneksel kültür yaşatıldı, konserler ise akşam saatlerinde renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan festival, Günün anlam ve önemine binaen konuşmaların yapılması, Folklor ekibi oyunları ve Mehteran grubunun gösterisi ile devam etti. Daha sonra festivale uzaktan yakından gelen misafirlere ve protokol mensuplarına kiraz ikramı yapıldı.

Festival dolayısıyla Belediye Başkanımız Mustafa Şahin GÖKÇE, festivale gelen misafirlere ve protokol üyelerine konuşma yaptı. İlçenin gelişmesi için yapılan çalışmalardan, projelerden bilgiler verdi. Bu çalışmaların yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ve minnetlerini dile getirdi.

Saimbeyli Belediye Başkanlığımızın ve Sarıçam Belediyesinin işbirliği  ile düzenlenen festival programımıza, Feke Kaymakamı Koray Yanıktepe, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk0, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, Genel Başkanımızın Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy,  AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Program akşam bölümünde Gül Ahmet Yiğit, Alperen Kekilli ve Ali Kınık konserleri ile vatandaşlar gönüllerince eğlendiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.