Sağlık Sen’den sağlık çalışanlarına moral ziyareti

Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve ekibi Sağlık çalışanlarına moral vermek motivasyonlarını yükseltmek ve sorunlarını yerinde tespit etmek için Hastane Acilleri ,112 Ashi ve ASM ‘ne ziyaretlerde bulunuyor.

Sağlık Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 23:27:22
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
271 okunma
Google News

Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu , Sahada özverili bir şekilde görevlerinin başında olan Sağlık çalışanlarına moral vermek  motivasyonlarını  yükseltmek ve sorunlarını yerinde  tespit etmek için yapmış olduğu  Hastane Acilleri ,112 Ashi ve ASM ziyaretleri kapsamında fedakar sağlık çalışanlarına teşekkür ederek karanfil dağıttı .Sonrasında açıklamalarda bulunan Sağlık-sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioglu, tüm dünyada hayatı durma noktasına getiren, bugüne kadar ender gördüğümüz bir pandemi ile karşı karşıya olunduğunu Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN, Sağlık Bakanı Sayın Dr.Fahrettin KOCA, Devlet kademesi ve bilim kurulunun  salgının başından beri   almış olduğu tedbirler neticesinde ülkemizin hastalığın görüldüğü  en son ülkeler  arasında yer almasını  büyük bir başarı olarak nitelendirdi.

“BAKANLIĞIMIZ HASTALIKLA MÜCADELE EDEN ÇALIŞANINI GÖRMEYEREK BU ALANDA SINIFTA KALMIŞTIR”

Dünyamızın globalleşmesi, ulaşım imkanlarının kolaylıklarından dolayı küçük bir yere dönüşmesi, insanların sürekli yer değiştirmeleri ve hastalığın kolay bulaşan bir virüs olması nihayetinde  ülkemizde de Covid-19 vakalarının görülmesini kaçınılmaz kıldığını  ifade eden Bekir Nennioğlu, “Devletimiz hastalığın görüldüğü andan itibaren müthiş bir refleksle gereken tedbirleri almış, ülkemizde bugüne kadar görülmemiş bir seferberlik başlatmıştır. Bu seferberlik detaylarının en başında bazı devlet memurlarına verilen izinler gelmektedir. Ancak hastalık karşısında aldıkları tedbirlerle büyük takdir toplayan  bakanlığımız malesef her zaman olduğu gibi yine  hastalıkla mücadele eden çalışanını görmeyerek bu alanda sınıfta kalmıştır.” Diye konuştu.

“SAĞLIK  ÇALIŞANLARIMIZA BİRER MAAŞ İKRAMİYE VERİLMELİ “

 Bir çok yakın akrabaları  tarafından hastalık kapacağına dair endişe duyulmasına rağmen sağlık çalışanlarını yalnız bırakmamak adına  saha  gezilerinde bulunduğuna dikkat çeken Bekir Nennioğlu,  “Gördüğüm sahne gerçekten içler acısıdır. Evde okullar kapalı olduğu için yalnız bırakmak zorunda kaldığı çocuğunu düşünen hekim arkadaşımızı mı söylesem  hamile olup hastalık kapacağı endişesi ile  bebeğine kötü bir şey olacağını düşünen hemşire kardeşimizi mi söylesem ya da motivasyonunu yitirmiş laborant arkadaşımızı söylesem gerçekten bilemiyorum... Buradan devlet büyüklerimize çağrıda bulunarak en azından gebe olan sağlık çalışanlarımıza izin verilmesinin ve diğer çalışanlarımıza da birer  maaş ikramiye verilerek motive edilmesinin ivedi olarak gerekliliğini söylemek istiyorum. “ Şeklinde konuştu.

“İYİKİ VARSINIZ”

Sosyal paylaşım sitelerinden “mesleğin zorluğunu biliyordunuz seçmeseydiniz” diye serzenişte bulunanlara seslenen Bekir Nennioğlu, “ Sizin söylediğiniz söz terör mücadelesi yapıp terör tazminatı isteyen polise, şehit olduğunda “mesleğinin zorluklarını biliyordun seçmeseydin”diye söylenen  mantıkla eşdeğerdedir. O yüzden biraz susalım ve değerli sağlık çalışanlarımıza en azından bu sefer saygı gösterelim. Bir  kere de “iyi ki varsınız”  diyelim. “ dedi. Başkan Bekir Nennioğlu,  şahsına büyük ilgi gösteren sağlık çalışanlarının  zor zamanlarında yine yanlarında olduğu ve samimiyetinden dolayı teşekkür ettiler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.