Sağlık Sen Adana’da bir muhteşem

Sağlık Yayın: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2022 02:57:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
321 okunma
Google News

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğu Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kahvaltılı basın toplantısında  gazetecilerle bir araya geldi. Sağıkta şiddeti, üye sayılarını, sendikanın başarılarından söz ederek, 2023'te Şubat ayında seçime gideceklerini sözlerine ekledi.Nennioğlu Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yapılacak genel kurulda yeniden aday olacağını açıkladı. Nennioğlu, “Hizmetlerin devam için adayım” dedi. Sağlık-Sen Genel Kurulu 5 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Nennioğlu, gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Nennioğlu, sendikal sayım dönemini geride bıraktıklarını belirterek, çalışanların yine yetkiyi “güvenilir ellere” teslim ettiğini söyledi.Nennioğlu, “Zorlu dönemlerden geçtik, sendikal hizmetler bağlamında yarış içerisinde olduk, daha iyiyi yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık.” diye konuştu.Sağlık ve sosyal hizmet alanlarında pandemi dönemini de içine alan süreçte oldukça yorulduklarını kaydeden Nennioğlu, şöyle konuştu:“Sendikal gücümüzü üyelerimizin esenliği için, onların hakkını aramak için kullandık. Geldiğimiz noktada karşımıza yine bir söz çıkıyor. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış. Tarafımıza verilen yetkiler, harmanda yüzümüz olduğunun kanıtıdır. Hiçbir sendikal dedikoduya girmeden sadece işimizi yapmaya çalıştık. İlimizde Sağlık Bakanlığı’na Bağlı tüm kuruluşlarda; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetlere Bağlı tüm kuruluşlarda, Adana Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’nda, Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yetkili sendika Sağlık-Sen’dir. Ülkemizde sağlık ve sosyal hizmetler kolunda 40’ı aşkın ilimizde 22 ayrı sendika faaliyet göstermektedir. Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, gece gündüz demeden inandığı değerlere ve davasına sonuna kadar sahip çıkan, doğrunun yanında, yanlışın karşısında Elif gibi dimdik duran ve duracak olan  teşkilatımızın neferlerine, birbirinden kıymetli sağlık ve sosyal hizmet çalışanı üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve genel merkezim adına şükranlarımı sunuyor her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.