SAADET ADANA'DAN İSRAİL YETKİLİLERİ HAKKINDA SUÇ DUYURULARINI SÜRÜNCEMEDE BIRAKANLARA SUÇ DUYURUSU

Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı, Siyonist İsrail’in yetkililer hakkında suç duyurularını sürüncemede bırakan kamu görevlileri hakkında gerçekleştirdiği basın açıklaması ardından suç duyurusunda bulundu.

Yayın: 08 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2024 15:29:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
174 okunma
Google News

Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı, Siyonist İsrail’in yetkililer hakkında suç duyurularını sürüncemede bırakan kamu görevlileri hakkında gerçekleştirdiği basın açıklaması ardından suç duyurusunda bulundu.

Dün Adana Adalet Sarayı önünde gerçekleştirilen basın açıklamasını yerel medya kuruluşları da ilgi ile takip etti. Siyonist İsrail rejimi aleyhine sloganlar atılan programda Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak açıklamalarda bulundu.

 

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Hasan Şaybak tarafından yapılan basın açıklamasında, “İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları kesintisiz olarak 10 aydır devam etmektedir. Bu süreçte İsrail tarafından on binlerce sivil öldürülmüş, temel haklar ve özgürlüklerin neredeyse tamamı bilinçli ve ısrarlı bir şekilde ihlal edilegelmiştir. İnsanların en temel ihtiyaçlarının karşılandığı hastaneler, aşevleri, okullar ve ibadethanelere yönelik sistemli saldırılar, İsrail’in savaş hukukunu hiçe saydığını alenen göstermektedir. İsrail’in Gazze’ye yönelik kuşatma ve ambargosu insanlık dışı boyutlara ulaşmış ve 2 milyonun üzerinde sivil halkı doğrudan etkilemiş ve etkilemeye devam etmektedir. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya gibi Batı ülkelerinin bu açık ihlaller karşısında takındığı tavır ise daha da vahimdir” şeklinde konuştu.

 

 

“SAADET PARTİSİ İSRAİL’İN HUKUKSUZ SALDIRILARININ PEŞİNİ BIRAKMAYACAK”

Saadet Partililerin son ana kadar Gazze halkının yanında olduğunu vurgulayan Şaybak, “Bizler Saadet Partililer olarak gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda Gazze halkının yanında olduğumuzu her yönüyle ortaya koymaya devam edeceğiz. İnsanın sadece ve sadece insan olması sebebiyle doğuştan ve doğal olarak sahip olduğu bütün temel hak ve hürriyetlerin Gazze’deki her bir kardeşimizi de kapsadığını bütün dünyaya hatırlatmaya devam edeceğiz.  Saadet Partisi olarak İsrail’in hukuksuz saldırılarının peşini bırakmayacağımız ve her alanda takipçisi olacağımız bilinmelidir” diyerek konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.