PROF.DR. YUSUF HALAÇOĞLU : “BUNLARLA SÖZDE DEĞİL ; ÖZDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kutlu Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 2004'te ABD ziyareti sırasında American Jewish Committee (AJC) tarafından verilen Yahudi Üstün Cesaret Madalyasını iade etmesi gerektiğini belirtti ekledi.

Siyaset Yayın: 30 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 30.07.2024 20:13:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
199 okunma
Google News

Kutlu Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İsrail ile ticareti kesmesi gerektiğini ifade etti. Recep Tayyip Erdoğan’ın  2004'te ABD ziyareti sırasında  American Jewish Committee (AJC) tarafından  kendisine verilen Yahudi Üstün Cesaret Madalyasını iade etmesi gerektiğini belirten Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu ,  Millî his ve duygu, bilgi ve akılla birlikte siyasete yansımazsa, kınamakla bir sonuç alınması mümkün değildir. İsrail’le hem ticareti devam ettireceksin, hem de asıp keseceksin. Ciddi isen, 2004'te ABD ziyaretinde American Jewish Committee (AJC) tarafından verilen ödülü iade etmelisin. “ dedi.

“ON BİNLERCE SİVİLİN KATLEDİLMESİNE SEYİRCİ KALIYORLAR

Golan Tepeleri’nde katledilen  12 çocuk için kıyameti koparan devletlerin , on binlerce sivilin İsrail tarafından soykırıma uğratılmasına sessiz kaldıkları gibi bir de alkışladıklarına dikkat çeken Kutlu Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Sizin demokratlığınız ve insan hakları söylemeniz yerin dibine batsın. Kutlu Parti sözde değil özde bunlarla mücadele edecektir ve asla eğilmeyecektir.” Diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.