Prensip olarak herkesin ADALETLİ olmasını dileriz”

Yayın: 01 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 01.10.2022 02:23:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
224 okunma
Google News

Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek.  Bu maç öncesinde Halil Umut Meler’in Galatasaraylı olduğu ve hatta daha öncesinden kombinesinin olduğu iddia edildi. Bunun sosyal medyada konuşulması üzerine Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yanıt verdi.

Sancak, “Valla kimi tutarsa tutsun, hiç fark etmez. Önemli olan adaletli olması. Olmazsa sorumluları bellidir. Biz itirazda etmeyiz. Hangi hakem verilirse verilsin. Biz prensip olarak herkesin adaletli olmasını dileriz. Bu nedenle algıları boş verin.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bilindiği üzere Adana Demirspor gösterdiği performansla adeta parmakla gösteriliyor. Şuan lig lideri olan Mavi-Lacivertliler özellikle de Trabzon maçındaki  performansıyla ayrıca alkışları üzerine çekmişti. Şuan takımın moral motivasyonu üst seviyede ve maç saatini beklemeye başladılar.

MONTELLA’DAN KASKET

Bu arada Başkan Murat Sancak, önceki gün Adana’ya geldi ve antrenmanda oyuncularını takip etti. Günün sürprizi ise Teknik Direktör Montella’dan geldi.  İtalyan hoca Başkan Sancak’a özel getirttiği kasketi hediye etti. Başkanda giydiği kasket ile antrenmanı takip etti

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.