POZANTI BELEDİYESİNE 2 HİZMET ARACI DAHA KAZANDIRILDI

Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, üretken belediyecilik düsturuyla yol aldığı çalışma programında belediye filosuna 2 araç daha kazandırdı.

Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 03:29:51
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
237 okunma
Google News

2019 seçimleri sonrasında belediye filosuna 5 adet araç kazandıran Başkan Çay, bugün de imar ve şehircilik müdürlüğü ile zabıta müdürlüğüne birer araç alarak araç alım sayısını 7'ye çıkarttı.

 

"Hizmet etmek üretmekle oluyor. Herkesin tükettiği yerde biz biriktiriyoruz" diyen Başkan Çay Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da;

"Çok şükür Pozantı Belediyemize aldığımız Dacia marka 2 adet aracımız hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart 2019 seçimleri sonrası Pozantı Belediyemize kazandırdığımız 5 araçtan sonra Zabıta Müdürlüğümüz ve İmar Şehircilik Müdürlüklerimize de birer araç alarak hizmet kalitemizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.