POZANTI BELEDİYESİNDEN KORONAVİRÜS SEFERBERLİĞİ

Sağlık Yayın: 18 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.03.2020 22:37:51
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
180 okunma
Google News

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, son günlerde ülke gündemine oturan koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye çalışmalarını üst seviyeye çıkartmış durumda.

 

İlçede bulunan tüm çöp konteynerleri halk sağlığı açısından özel yaptırılmış dezenfekte ilaçlarla temizlendi. dezenfekte ve temizlik çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Mustafa Çay,  "Pozantı Belediye Başkanlığı olarak halkımızın sağlığı için üzerimize düşen tüm sorumlulukları ve riskleri gözden geçiriyor, yeni tedbirler alıyoruz. Bugün özel koruma elbiseli çalışan emekçi kardeşlerimiz ile ilçemizde bulunan çöp konteynerlerini özel dezenfekte malzemeleri ile temizleyerek virüs riski azaltmak için gayret ortaya koyuyoruz. Bizler için değerlisiniz." dedi.

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay geçtiğimiz günlerde de ilçedeki okullar ve resmi kurumlara el temizleme jeli dağıtmıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.