Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt: ÜLKEMİZ, SAVUNMA SANAYİDE ÇAĞ ATLADI

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.11.2021 10:46:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
228 okunma
Google News

Hataylı iş insanı ve savunma sanayide Türkiye'nin yükselen yıldızı konumuna gelen Özyurt Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Ulusal yayın yapan AKİT TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Özyurt, Türkiye’nin Savunma Sanayide çağ atladığını söyledi

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ 5 ÜLKESİ ARASINDA

Özyurt canlı yayında Türkiye'nin yerli savunma sanayideki üretim kapasitesini değerlendirdi. Özyurt canlı yayındaki açıklamalarında şunları söyledi. Türkiye, silah sanayide şu anda dünyanın en önemli 5 ülkesi arasında yer alıyor. Dünya silah pazarındaki payını da her geçen gün artırıyor. Türkiye'de üretilen savunma sanayi ürünleri birçok Avrupa ülkesi tarafından da artık tercih edilir konuma geldi.

Atılımlar Artarak Devam Edecektir

NATO üyesi ülkeler artık Türkleri ürettiği silahları ve sistemleri almaya başladı. Afrika pazarı Türkiye için çok önemli. Oradaki dost ve müttefik ülkelerin Türk silahlarına yoğun ilgisi var. Türkiye bulunduğu stratejik konumu yerli silahlarla daha da güçlü konuma getirdi. Türkiye'nin savunma sanayideki atılımlar artarak devam edecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.