ÖLMEZLER GRUP DOST VE MÜŞTERİLERİNE HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Çanta ve deri sektöründe marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Ölmezler Group dost ve müşterilerine hizmette sınır tanımıyor. En ucuz fiyatı müşterilerine garanti veren Ölmezler Grup ; dünya markalarını ise kendi firmasında imalat ederek Adana halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

Ekonomi Yayın: 31 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2022 02:53:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
352 okunma
Google News

1983 yılında çalışma hayatına başlayan  İlkeli, doğru, kaliteden ödün vermeyerek, yenilikçi, imalatçı, dinamik olarak değişime ayak uydurarak, ve dünya markalarını müşterilerinin hizmetine sunmaya devam ediyor.  Türkiye’nin sayılı firmalarından birisi haline gelme başarısını gösteren ; yirmiyi aşan şubesi ile Adana halkı  başta olmak üzere  Akdeniz, Güney ve Doğu Anadolu bölgesine hitap eden Ölmezler Group A.Ş.  Matraş, Cantaş, Samsonite, Tergan, Eastpak,Us Polo gibi markaları en ucuza müşterilerine sunuyor.  Güleryüzlü personeli ile hizmette sınır tanımayan aile şirketi Ölmezler okul sezonuna da çok iddialı girdi.

ALİCAN ÖLMEZ : İSMİMİZ KALİTEMİZDİR

Dost ve müşterilerine en ucuz fiyatı garanti ederek mağazalarında sattığı ürünleri bir başka yerde daha ucuz satılmasının bulunması halinde 15 gün öncesine ait fiş ve fatura  ile gelindiğinde belgelenen fiyatın altına alıp yüzde yirmi  hediye eden Ölmezler Grup müşteri memnuniyetine önem veriyor. Ölmezler Grup   Yönetim Kurulu Başkanı Alican Ölmez,” Bizim ,ismimiz kalitemizdir. Çünkü ; Bizim önceliğimiz ürünlerimizi satmak değil dost kazanmak yani müşteri memnuniyetidir. Sağlam ve kaliteli ürünleri uygun fiyata müşterilerimize sunarak onların aldıkları hizmetten memnun kalmalarını sağlıyoruz.  Sadece ürünü satana kadar değil satış sonrası da ürünlerimizin arkasında durarak insanlara güven veriyoruz.  Çünkü biz imalatçı firmayız Ve ürünümüze güveniyoruz . Çanta ve deri sektörün de bol çeşit ve uygun fiyatla vazgeçilmez firmalardan birisiyiz.  Okulların açıldığı şu günlerde çeşit çeşit çantalardan, okul gereçlerine, dayanıklı estetik şık valizlere, cüzdana, kemere kadar aradığınız her şey Ölmezler’de.  Ölmezlere uğramadan alışveriş yapmayın gelin kalite estetik dayanıklılık ve uygun fiyatı sizde keşfedin.”diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.