Nihat Temelli ve ekibi Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şube yönetimine talip

Türk Eğitim-Sen Adana 2 Nolu Şube Başkan Adayı Nihat Temelli ve ekibi Türk Eğitim-Sen Ailesinin birlikteliğini tesis ederek yol yürümek için yetki istedi.

Eğitim Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 11:27:05
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
323 okunma
Google News

Türk Eğitim-Sen  Adana 2 Nolu Şube Başkan Adayı Nihat Temelli , Türk Eğitim-Sen Adana 2 Nolu Şubemiz de olağan kongre sürecine girdiğini ifade etti. Nihat Temelli, “.Sendikamızın 7. Olağan Genel Kurulunun; Teşkilatımıza, geleceğimizin mimarı eğitim camiasına, Türk-İslam coğrafyasının umudu Cennet Türkiye’mizin kutlu yarınlarına hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim.Daha yedi yaşındayken "Varlığım, Türk Varlığına Armağan Olsun!" yeminiyle hamuru mayalanmış olan Türkiye Sevdalılarının, "Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz" şuurunu hayatlarına şiar edinmiş Vatan Sevdalılarının oluşturduğu bir teşkilatın üyesiyiz. Bundan da her zaman gurur duyuyoruz.” Dedi.

 

“İŞİNİN EHLİ VEFALI ARKADAŞLARIYLA SENDİKAMIZIN ONURLU VE YÜREKLİ FEDAKAR FERTLERİNİN DESTEĞİYLE ZORLUKLARI AŞACAĞIZ”

Türk Eğitim-Sen’în  kuruluş ruhuna uygun olarak, hak arama mücadelesini Genel Başkan Sayın Talip Geylan’nın  önderliğinde, birlikte yürütmek için; işinin ehli vefalı arkadaşlarıyla sendikamızın onurlu ve yürekli fedakar fertlerinin onayıyla Türk Eğitim-Sen Adana 2 Nolu Şubesinin  yönetimine talip olduklarını  vurgulayan Nihat Temelli,  .Güçlüyüz, gücümüzün farkındayız; Gücümüzü siz kıymetli arkadaşlarımızdan alıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda, sendikamızı yönetme yetkisini bizlere teslim ederseniz ;Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Kamu-Sen’in gücünü,Tufanbeyli’den - Saimbeyli’ye Feke’den - Kozan’aİmamoğlu’ndan - Ceyhan’aYüreğir’den – Sarıçam’aHer ilçemizde, her üyemize Allah’ın izniyle htireceğiz Birlik-beraberliği önemsiyoruz, gönül kazanmanın ne kadar değerli olduğunun farkındayız; birlikteliği tesis etmek için, sizlerle beraber yol yürümek için sizlerden yetki istiyoruz. Eğitim ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her konuda; sendikal duruşumuzdan taviz vermeden, yılmadan yorulmadan hak arama mücadelemizi her üyemizin etkin katılımı ile sürdüreceğiz.Korkma!Cehennem olsa gelen,Göğsümüzde söndürürüz.Bu yol ki Hak yoludur,Dönme bilmeyiz, yürürüz…Türk Eğitim-Sen Adana 2 Nolu Şube yönetimini tecrübeli ellere teslim edeceğinize inanıyoruz.Var olsun Türkiye Kamu-Sen, Var olsun Türk Eğitim-Sen, Var olsun Teşkilatlarımız…” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.