Nice mutlu yıllara yakışıklı prens Deniz Cengiz

Cengiz ailesinin sevimli ve yakışıklı prensi Deniz Cengiz bir yaşına girdi. Deniz Cengiz ‘in bir yaşına girmesi ise ailesi ve sevenlerini mutlu etti.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2020 11:28:31
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
497 okunma
Google News

Yüreğir Enver Kurttepeli Anadolu Lisesi Baş Müdür  Yardımcısı Ahmet Salim Cengiz’in sevilen , sayılan evladı  olan Mehmet Cengiz ile  gazetemizin başarılı  köşe yazarı Hülya Cengiz’in sevimli , yakışıklı evladı Deniz Cengiz  bir yaşına girdi. Sempatik ve güler yüzlü davranışlarıyla ailesi ve sevenlerinin göz bebeği haline geldiği gözlenen  Minik Deniz’in bir yaşına girmesinin heyecanı  ise ailesi ve sevenlerini  mutlu etti. Yetiş Haberci Gazetesi olarak Deniz Cengiz bey efendinin doğum gününü tebrik eder ailesi ve sevenlerine saygılarımızı sunarız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.