NAZMİ BÜYÜKYAĞBASAN: "SOSYAL VE DUYGUSAL DESTEK ÖNCELİĞİMİZ"

Adana Huzurevi'nde düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinleri neşe dolu anlar yaşadı. Palyaçoların renkli gösterileri, müzik dinletisi ve danslarla dolu bu özel gün herkesin yüzünde unutulmaz tebessümler oluştu.

Yaşam Yayın: 08 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.08.2024 00:26:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
111 okunma
Google News

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, yaşlı bireylerin yaşamlarına renk katmak ve onlara unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Azime Ören'in öncülüğünde, Adana Gönüllü Palyaçolar Ekibi ve Fırat Arsunar'ın destekleriyle keyif dolu bir gün organize edildi.

 

Neşeli Anlar ve Sıcak Yürekler

Etkinlik boyunca huzurevinde kalan yaşlı bireyler, gönüllü palyaçoların eğlenceli gösterileriyle neşeli anlar yaşadı. Palyaçoların renkli kostümleri ve şakaları, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Müzik dinletisi ve oyun havaları eşliğinde büyükler, coşkuyla dans etti.
 

Huzurevi Sakinlerine Çeşitli Hediyeler de Verildi

Etkinlikte, katılımcılara çeşitli hediyeler de takdim edildi. Gönüllü palyaçoların ellerinden aldıkları hediyeler, yaşlı bireylerin gözlerindeki ışıltıyı artırdı. Gün boyunca süren etkinlikler, yalnızca yaşlı bireyler için değil, aynı zamanda personel ve gönüllüler için de büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.

 

Büyükyağbasan: "Biz Büyük Bir Aileyiz"

Yaşlı bireylerin yalnızca fiziksel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda sosyal ve duygusal gereksinimlerini de ön planda tuttuklarını belirten Adana Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, "Her bir misafirimizin mutluluğu bizim için paha biçilmezdir. 'Biz Kocaman Büyük Bir Aileyiz' sloganıyla hareket ederek, onların her anını değerli kılmak için çalışıyoruz" dedi.

Azime Ören ve Adana Gönüllü Palyaçolar Ekibi'ne, Fırat Arsunar'a ve tüm gönüllülere teşekkür eden Büyükyağbasan, "Bu dayanışma, toplumsal birlikteliğimizin ve sosyal sorumluluk bilincimizin en güzel örneklerinden birini oluşturdu. Huzurevimiz, yaşlılarımızın hayatına neşe katmaya, onları toplumsal hayatın içinde aktif bireyler olarak tutmaya devam edecek. Her bir günümüzü onların yüzlerindeki tebessüm için çalışarak geçiriyoruz ve her etkinlikte onların mutlu anılarına bir yenisini eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.