Nacar sağlıkçıların sorunlarını dinliyor

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, her hafta düzenli olarak şehrin farklı ilçelerinde hizmet veren aile sağlığı merkezlerini ziyaret ederek sağlıkçıların sorunlarını dinliyor.

Sağlık Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 00:49:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
54 okunma
Google News

Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden Müdür Nacar, halka en yakın sağlık hizmeti veren merkezlerde görev yapan sağlıkçılarla bir araya gelerek sorunlarını birinci ağızdan öğrenme fırsatı buluyor.

 

Konuyla ilgili bilgiler veren Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, “Vatandaşlarımızın adreslerine yakın noktada, birçok sağlık sorununda kısa sürede ve etkili sağlık hizmetini bağlı bulundukları ve kendilerini yakından tanıyan aile hekimlerinden almalarını sağlayan bu merkezler hizmetlerimizin önemli bir kısmını omuzlamaktadır.

 

Aile sağlığı merkezlerinde, aile hekimlerimiz yakından tanıdıkları ve düzenli olarak takip ettikleri vatandaşlarımızın sağlık durumu ile ilgili erken teşhis ve tedavide kritik hizmetler verilmektedir.

 

Söz konusu merkezlerimizde kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızın, gebelerimizin yenidoğanlarımızın, çocuklarımızın ve akut rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sağlık durumlarını düzenli olarak takip eden ve kayıt altına alan protokoller mevcuttur.

 

Bu merkezlerde vatandaşlarımıza yönelik aile hekimlerimizce yürütülen muayene, tedavi ve takip hizmetlerinde, ilgili branş uzman hekimince değerlendirilmesi gerektiği tespit edilen sağlık problemlerinde, aile hekimimiz vatandaşlarımızı hızlıca 2. basamak sağlık tesislerimiz olan hastanelerimize yönlendirmekte, böylelikle etkin bir erken tanı-tedavi fırsatı elde edilmiş olmaktadır.

 

Çalışma arkadaşlarımızın özverili ve gayretli çalışmaları sebebiyle kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.