MİLLİYETÇİ ÇALIŞANLAR DERNEĞİ FEDERASYONU'NDA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Federasyonu Adana İl Başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl dönümü coşkusu ve heyecandı. İl Başkanı İlker Tombul ve İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Atilla Karagöz, İl Gençlik kolları Başkanı Burak Güllüçayır İlçe Başkanları şanlı bayrağımızı dernek binasına asarak örnek bir davranış sergiledi. Başkan Tombul, günün anlam ve önemini belirten bir mesaj yayınladı.

Yaşam Yayın: 30 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 30.08.2022 16:02:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
242 okunma
Google News

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Federsyonu Adana İl Başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl  dönümü coşkusu  heyecanı  yaşandı. Milliyetçi Çalışanlar  Derneği Federasyonu  Adana İl Başkanı İlker Tombul, Milliyetçi Çalışanlar Derneği Adana İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Atilla Karagöz,  İl Gençlik kolları Başkanı Burak Güllüçayır , Seyhan İlçe Başkanı İsmail Şen, Yüreğir İlçe Başkanı  Ali Boz, Sarıçam İlçe Başkanı  Muhammed Tek, Çukurova İlçe Başkanı  Hüseyin Tahsin Yalçın, Tufanbeyli İlçe Başkanı  Cüneyt Çoruk,  Saimbeyli  İlçe  Başkanı  İsa Karagöz, Karaisalı İlçe Başkanı Yusuf Elmas, Aladağ İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, Kozan İlçe Başkanı Soner Yıldız, Ceyhan İlçe Başkanı Hasan Peksoy, Yumurtalık İlçe Başkanı  Yücel Dörtler, Pozantı  İlçe Başkanı Coşkun Dikmen, Karataş İlçe Başkanı  Duran Ün,  Feke İlçe Başkanı  Aykut Hazır, İmamoğlu İlçe Başkanı  Aytaç Çoban  ile bir araya geldi.

ŞANLI AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI GURURLA ASTILAR

Milliyetçi Çalışanlar  Derneği Federasyonunun  bulunduğu binaya şanlı ay yıldızlı bayrağımızı asan Başkan İlker Tombul,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan İlker Tombul, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tombul, mesajında şu görüşlere yer verdi. "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir...Milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir…Benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu aruzundan vazgeçinceye kadar amansız düşmanıyım" sözleri ile 30 Ağustos Zaferini mükemmel bir şekilde dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları; sarsılmaz imanları, yüksek irade, azim ve kahramanlıkları ile ülkemizi ele geçirmek isteyen düşman ve işbirlikçilere karşı, bütün imkânsızlıklara rağmen bize armağan ettikleri bu kutlu gün sonsuza kadar iftihar vesilemiz olacaktır. Millet olarak, tarihin çetin sınavlarından geçerek birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışı içerisinde ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkartacağımıza inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizi bağımsızlığa kavuşturan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.Zafer Bayramımızın 100. Yılında şanlı Türk Bayrağımızı evlerimize, iş yerlerimize asarak şehrimizi Ay Yıldızımız ile şenlendirmeye davet ediyorum.Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyoruz. “ dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.