MHP Yüreğir’den coşkulu kongre

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel ve ekibinin güven tazelediği İlçe Kongresi birlik ve dayanışma içerisinde gerçekleştirildi.

Siyaset Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 17:41:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
152 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe 14. Olağan Kongresi Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Tamer Yücel ve ekibinin  yönetiminde tek liste halinde gerçekleştirdiği  Yüreğir kongresi birlik ve beraberlik içinde kol kola, omuz omuza coşkuyla gerçekleştirildi. MHP Yüreğir İlçe Kongresinin divan başkanlığını MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy  yaparken ; İlçe Kongresine MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Hüseyin Sözlü,  MHP Adana İl Başkanı  Yusuf Kanlı, MYK Üyesi Adana  Milletvekili Muharrem Varlı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, İlçe Teşkilat Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel , konuşmasında , “ Genel Başkanımız, Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin emirleri doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı kongremizi coşkuyla gerçekleştirdik. Bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli  başta olmak üzere siz değerli dava arkadaşlarımızdan allah razı olsun. Cenabı Allah liderimize sadakat, kutlu davamıza hizmet etme noktasında bizleri mahçup etmesin inşallah. İlçe Kongremiz  Davamıza, Teşkilatımıza, Adana'mıza ve Yüreğir'imize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.