MHP SEYHAN İLÇEDEN TOPEL DOLMUŞÇULARINA ZİYARET

T Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener , İlçe Başkan Yardımcısı Hamit Çetin, Topel Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Münir Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve dolmuşçu esnaflarını ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 08.04.2022 10:23:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
256 okunma
Google News

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener , İlçe  Başkan Yardımcısı Hamit Çetin ; Cumhuriyet Dönemi’nin ilk Hava Harp Şehidi Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel’den adını alan Topel  Motorlu Taşıtlar Kooperatifi  Başkanı Münir Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve   dolmuşçu esnaflarını  ziyaret etti. Samimi bir ortada gerçekleşen ziyaret sırasında  ülke gündemi ve Adana esnaflarının karşılaştığı sorunları  dinleyen Başkan Baha Bener,  yaşanan  sorunların çözümü konusunda  üzerlerine düşen  görevi  yapmaya  hazır  olduklarını belirtti.

“BİRLİK VEDAYANIŞMA İÇERİSİNDE HAREKET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yaşanan ekonomik  sıkıntıların  sadece Adana Seyhan’da değil, ülkemiz genelinde  hissedildiğini  söyleyen Başkan Baha  Bener, “  Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanım  Türkmen beyimiz Dr. Devlet  Bahçeli’nin öncülüğünü  yaptığı Cumhur İttifakının görev ve sorumluluğunu  kendimize rehber edinmiş bulunmaktayız.  Ülkemizde yaşanan  sorunlarımızı  biliyoruz. Çözümü konusunda  şahsım ve mensubu olmaktan onur duyduğum partimin kurmayları ile birlikte üzerimize düşen görevimizi  yapmaya devam edeceğiz. Ancak,  sadece ülkemizde değil ; dünya  genelinde  karşılaştığımız  ekonomik sorunlar var. Bu sorunları  biliyoruz. Hepimizin yaşadığı sorunların çözümü konusunda   gereken yapılmaktadır. Bizler, her zaman birlik ve dayanışma içerisinde  hareket edeceğiz. Yaşanan  bu sorunları el birliği içerisinde atlatacağız.  “ Dedi.

“BİZLERİN BURADA  YALNIZ OLMADIĞINI  GÖSTERDİLER”

Topel  Motorlu Taşıtlar Kooperatifi  Başkanı Münir Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve   dolmuşçu esnafları ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener , İlçe  Başkan Yardımcısı Hamit Çetin’in ziyaretinde duydukları  memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Münir Karaaslan, “ Buraya gelerek  bizleri onurlandıran Başkanım Baha Bener ve  İlçe  Başkan Yardımcısı Hamit Çetin’e  çok teşekkür ederiz.  Bizlerin burada yalnız olmadığını ,  her zaman yanımızda olacaklarını ifade ettiler. Bizler,  sorunlarımızın her zaman yanında olan ve olmaya devam edeceğine inandığımız  başkanımız ve ekibine minnettarız. Kendilerine sorunlarımızın çözümü konusunda  güvenimiz tamdır.”diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.