MHP SEYHAN İLÇE’DEN ÇGC’YE ZİYARET

MHP SEYHAN İLÇE ÇGC'Yİ ZİYARET ETTİ.

Siyaset Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 11:34:00
Editör - HAYRETTİN YENİÇERİ
Okuma Süresi: 2 dk.
5 okunma
Google News

Bir süre önce  ataması gerçekleştirilen MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yılıdırım başkanlığındaki heyet; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete MHP seyhan İlçe Başkanlık Divan Üyeleri Hacer Ada Bozkurt, Av.Ödül Kayhan, Murat Aşkın ve Tarık Palamut katıldı.

Başkan Yıldırım; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandıracağız. Seyhan’da sloganımız; 100 bin yeni üye… Gönlü bizimle olan partililerimiz ve vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Seyhan İlçe’de sıkılmamış el bırakmayacağız. Güçlü inancımızla, azim ve kararlılığımızla devraldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağız” dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; MHP Seyhan İlçe Başkanı Yıldırım ve ekibine yeni görevlerinde başarılar deledi. Esendemir; ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyanın dört bir yanında iiç karışıklıklar yaşandığını, iç ve dış politikada sıcak günler yaşandığını, ekonomik sorunların vaatandaşların yaşamlarını giderek ağırlaştırdığı günümüzde; Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı bulunduğunu belirterek; “TBMM’nin yeni çalışma döneminde; ihtiyacımız olan milli birlik ve beraberliğin tesisi için atılan adımların karşılık bulacağına inanıyor, MHP Seyhan İlçe Yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

Gündemdeki konuların da ele alındığı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu görüşmeye; ÇGC Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan da katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.