MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI FİRDEVS CİNGÖZLER’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Siyaset Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 12:29:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
138 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana Milletvekili Adayı  Firdevs Cingözler, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühlerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerini sundu. Firdevs Cingözler mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

“Çok Kıymetli Hemşehrilerim;14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Sn. Cumhurbaşkanımıza teveccühlerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca MHP Adana İl Başkanımız Sn. Yusuf Kanlı, Adana Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Cem Tutsoy, MHP Genel Başkan Başdanışmanımız Sn. Hüseyin Sözlü, MHP İlçe Başkanlarımız, İl Başkan Yardımcılarımız, İl KAÇEP, İlçe KAÇEP Başkanlarımız ve değerli yöneticileri, Belediye Başkanlarımız, yakın çalışma arkadaşlarım, Partimizin ve Ocaklarımızın tüm yöneticileri ve gece gündüz demeden Cumhur Ittifaki'nın başarısı için çalışan herkese teşekkür ediyorum. Son olarak hepsi birbirinden kıymetli MHP Adana Milletvekili Adaylarımıza ve bizlere davamıza hizmet etme fırsatı tanıyan Bilge Liderimiz, Kıymetli GenelBaşkanımız Sn. Devlet BAHÇELİ'ye teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.