MERKEZİ SINAVLARLA İLGİLİ HAZIRLIKLAR VALİ DEMİRTAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRİLDİ

Eğitim Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 00:52:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
177 okunma
Google News

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan YKS, LGS ve MSÜ sınavlarıyla ilgili il genelinde yapılan hazırlıklar ve yapılması planlanan çalışmalar Vali Demirtaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıyla değerlendirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, vali yardımcıları, kaymakamlar ile ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile ÖSYM İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Muhammet Yılmaz gerçekleştirdikleri sunumla katılımcılara bilgi verdiler.

Aldıkları bilgiler doğrultusunda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş, “Normalleşme planı kapsamında alınan tedbirleri Haziran ayında uygulanacak olan merkezi sınavlarda da sıkı bir şekilde uygulayacağız. Sınavlarımızda gereken tüm güvenlik önlemlerini alacak, sınav süresince sınava giren tüm öğrencilerimiz ile sınavda görevli personelimiz maske takacak, sosyal mesafe korunacak ve hijyen kurallarına dikkat edilecek. Söz konusu olan sınavlarımızı belirlenen tüm kurallara uyarak gerçekleştireceğiz. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine olan inancım tam.” dedi ve sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.