MERCİMEK : ATATÜRK İLİMDİR ,İRFANDIR, CUMHURİYET’TİR, ÖZGÜRLÜKTÜR

Yayın: 11 Kasım 2022 - Cuma - Güncelleme: 11.11.2022 11:34:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
165 okunma
Google News

Adana Büyükşehir  Belediyesi Meclisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümü nedeniyle saygı duruşunda  bulundu. İYİ Parti Yüreğir ve Büyükşehir Belediye Meclisi  Grup Başkan Vekili Recai Mercimek’in önerisiyle yapılan saygı duruşu  sırasında örnek davranış sergilendi. 

“ONU ANMANIN YOLU ONU ANLAMAKTAN GEÇER”

İYİ Parti Yüreğir ve Büyükşehir Belediye Meclisi  Grup Başkan Vekili Recai Mercimek gündem dışı  konuşmasında bir asırda mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümünde minnet ve saygıyla andıklarını  söyledi.  Recai Mercimek, “ Bira önce yapılan saygı duruşu son derece önemli. Saygın meclisimiz 10 Kasıma karşı gerekli önemi göstermiştir. Cumhuriyetimizi kuran , özgürlük meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği  hedefe inançla ve güvenle yürümeye devam edeceğiz. Atatürk ilimdir. Atatürk irfandır. Atatürk Cumhuriyet’tir. Atatürk özgürlüktür. Onu anmanın yolu onu anlamaktan geçer. Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, sevgi saygı ve özlemle anıyor Allahtan rahmet diliyoruz. Yüz yılın liderini hiç unutmadık. Unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.