MEHMET ESER : SEYHAN İÇİN GELİYORUZ

Seyhan İlçesi’nde Dağlıoğlu Mahallesi’nde yıllarca iş insanı olarak hizmet veren , CHP Adana İl ve Seyhan İlçe Delegeliği , Mahalle Sorumluluğu görevlerini başarıyla yerine getiren toplumun her kesimi tarafından sevilen ve sayılan emektar iş insanı Mehmet Eser, Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı. Eser’in Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine A.adaylığını açıklaması ise CHP tabanında heyecanla ve sevinçle karşılandı.

Siyaset Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 19:06:35
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
270 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi  Sorumluluğu görevini çok zor şartlarda yıllarca yerine getirmenin heyecan ve coşkusunu , onurunu yaşayan   Mehmet Eser, Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı. Sevilen ve sayılan iş insanı Mehmet Eser’in Seyhan Belediye Meclis Üyeliğine talip olması ise Seyhan İlçesi’nde CHP tabanında   heyecan ve coşkuyla karşılandı.

“ZOR ŞARTLARDA CHP’NİN SESİ OLARAK  SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRDİM ; GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİM”

 Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde ikamet eden iş insanı Mehmet  Eser, “Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi  Sorumluluğun  yıllarca çok zor şartlarda yıllarca yerine getirmenin heyecan ve coşkusunu , onurunu yaşadım.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde   yıllarca emek veren, mücadele etmekten her daim onur duyan bir kardeşiniz olarak Genel Başkanım Sayın Özgür Özel, Genel Merkezimizin değerli genel  başkan yardımcıları milletvekillerimiz çok değerli  büyüklerim ve başkanlarım Zeydan Karalar  ve Akif Kemal Akay , Soner Çetin, Adana İl Başkanım Anıl Tanburoğlu, İlçe Başkanım Ramazan Atikaslan ve İlçe örgütümüzle birlikte  yeterice hizmet alamayan  yurttaşlarımıza Seyhan ilçemizin Dağlıoğlu mahallesi değil  ; Seyhan İlçesi’nin tüm mahallelerinde  daha iyi hizmet verebilmek için  parlayan Yıldız Seyhan için el ele kol kola davranarak  Allah izin verir ise  ve partimizin yetkili birimleri ve halkımız uygun görürler ise göreve geldiğimizde tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğim. “ dedi.

“CHP VE HALK İÇİN  DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Adana’da CHP’de İl ve İlçe delegeliği görevlerinde bulunduğuna dikkat çeken iş insanı Mehmet Eser, “1964 yılı Mardin İli Derik İlçesi doğumluyum. 1968 yılından  beri Seyhan ilçesi Dağlıoğlu mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 1993 yılında Adana Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliğine bağlı olan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 2. başkanlığı görevini yaptım. Şu anda Çukobirlik  : Emeklileri ile Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (ÇUKODER) ikinci  başkanıyım. Burada. Petrol, Kuyumculuk ve Fırın işlerinden oluşan aile şirketimizi yönetiyorum. Ancak, Seyhan İlçesi’nde sadece Dağlıoğlu değil ; Seyhan İlçesi’nin tamamında nerede bir eksiklik görürsek ;ayırım yapmaksızın hizmet edebilmek için çalışacağız.Buradan tüm, meclis üyesi adaylarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Koltuk, babamızın yeri değil. Gelip geçici olan bir şeydir.Biz diyoruz ki bir defaya mahsus olacaksa insanlar bir defa olsun. İki ve üç dönem değil. Bir dönem aday olsunlar. Ondan sonra diğer partililerimize de görev ve yetki verelim.Hizmet bayrağını onlara verelim. Onlar devam ettirsinler. Bizim yapacaklarımız halk için olacak. Halka hizmet olacak. Bunun dışında her hangi bir şeyle alakamız olmamalı. Sadece CHP ve halk için çalışmalıyız. “ diye konuştu.

“GÜNEY MAHALLELERİMİZE  YAPILMAYAN HİZMETLERİMN YAPILABİLMESİ İÇİN  DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİZ”

Seyhan İlçesi’nin Güney kesimlerine yapılmayan hizmetleri gerçekleştirmeyi ilk hedeflerinden birisi olarak açıklayan iş insanı Mehmet Eser, “Seyhan İlçesi’nde E -5 Karayolunun üzerinde siyaset yapmak çok kolaydır. Önemli olan Seyhan İlçemizin Güney kesiminde bulunan mahallerde siyaset yapabilmek ve hizmet edebilmektir. Güney mahalleleri oy potansiyelin en çok olduğu  yerledir. Her kesimin kanaat önderi olmadan , bir iş yeri sahibi olmadan , bir emek sarf etmeden burada siyaset yapabilmek  mümkün değil.Seyhan İlçesinin üst taraflarında herkes siyaset yapabilir. Koltuğuna oturur. işini rahatlıkla yürütebilir. Ama , önemli olan oy deposunun olduğu  yerlerde siyaset yapabilmektir. Biz, bu nedenle bizler göreve geldiğimizde en çok hizmeti Seyhan İlçesi’nin Güney kesimini oluşturan mahallerimize   başta bu bölgelere  hak edilen hizmetleri yapacağız. Partimizin aldığı kararlar doğrultusunda hep beraber, el ele kol kola çalışacağız. “dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.