“MAHALLEMİ BİLİYORUM ; HİZMET İÇİN GELİYORUM”

Adana İli Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden sevilen ve sayılan İrfan Tunç, İstiklal Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı.

Yayın: 17 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2023 01:47:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
316 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ 

Adana İli Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden sevilen ve sayılan İrfan Tunç, İstiklal Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan İrfan Tunç, Mahalle sakinlerinin adaylığı konusunda ısrar ettğini ifade ederek adaylığını açıkladığını belirtti. İrfan Tunç, “Değerli dostlarım ve kıymetli komşularım. Geçen dönemde istiklal mahallesi muhtar adayı olduğumu ve seçimde az farkla kaybettiğimi biliyorsunuz.Fakat önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olmam konusunda sizlerin yoğun talep ve isteğini görmezden gelemezdim . Geçen dönem seçimi kaybetsem de hiçbir zaman mahalleme küsmedim.  Bireysel olarak sizlere hizmet etmeye devam ettim.Çünkü sizleri çok seviyorum ve severek yapıyorum. Size de bu pozitif enerji yansımış ki ısrarla tekrar aday olmamı istediniz . Bende şahsım olarak istediğinizi ve talebinizi kırmayarak aday olmaya karar verdim. Seçimden bu yana mahallemize istenilen ve beklenen hizmetlerin gerçekleşmediğini bu nedenle değişimin şart olduğunu görüşmelerimizde ve sohbetlerimizde anladığımı belirterek sloganımla geliyorum.”   Dedi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.