M1 ADANA’DAN “OKULA DÖNÜŞ FESTİVALİ” COŞKUSU

M1 Adana AVM’nin geleneksel “Okula Dönüş Festivali” bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli etkinlikler ile düzenlendi.

Eğitim Yayın: 16 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2024 11:13:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
48 okunma
Google News

 

 M1 Adana AVM’nin geleneksel “Okula Dönüş Festivali” bu yıl da dolu dolu ve birbirinden renkli etkinlikler ile düzenlendi.

M1 Adana AVM’de 31 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “Okula Dönüş Festivali” kapsamında düzenlenen renkli aktiviteler, gösteriler ve etkinlikler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ve coşku ile izlendi.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi, bu yıl 14 Haziran'da başlayan ve 86 gün süren uzun yaz tatili sonrası 9 eylülde başlayan yeni eğitim öğretim yılı öncesi İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için düzenlenen “OKULA DÖNÜŞ FESTİVALİ” ile öğrencilere yeni öğretim yılı öncesi  dolu dolu birbirinden renkli etkinlikler sundu.

 

31Ağustos –8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen “Okula Dönüş Festivali” kapsamında 9 gün boyunca karnaval oyunları yanında, hazırlanan özel Parkurda yarışan çocuklar hem eğlendi hem de armağanlar kazandı.

31 Ağustos’ta Balon Karnaval Korteji ile başlayan Festival süresince her gün “Dijital animasyon etkinliği”, “Işıltılı Yüzler etkinliği” yanında gün boyunca yarışmalar, gösteriler, danslar ve etkinlikler çocukların etkin katılımları ile gerçekleştirildi. Hafta sonları düzenlenen çocuk atölyeleri, Sayıl abi ile balon gösterisi, Bubble Perisi gösterileri, Bilim Şov, canlı müzik gösterileri en çok ilgi gören etkinlikler oldu.

 

 

      M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin yeni Müdürü Kağan Cangil  : “M1 Adana’da hizmete girdiği yıldan bu yana başta çocuklar ve gençlerimize yönelik olmak üzere bir çok anlamlı ve özel etkinlikleri geleneksel hale gelen coşkulu, toplum ile kucaklaşan M1 Adana AVM bu yıl da okul öncesi çocuklar ile kucaklaştı. 24. yılında artık geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerimiz önümüzdeki süreçte de çok daha kapsamlı bir şekilde devam edecek. Bu yıl da başta çocuklar ve gençler olmak üzere ziyaretçilerimizin bu etkinliklere ilgisi ve katılımı ile oluşturduğumuz bu güzel ambiyansı yaşamaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduk.” Dedi.

Sosyal Medya Hesapları (Facebook ,Twitter ,Instagram) : #M1Adana Web sitesi: www.m1adana.com.tr

 

Editöre: BültenEki’nde; Bülten ile ilgili 5  fotoğraf sunulmaktadır.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza, 90.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkânı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 22 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’ de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. CarrefourSA, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, YKM, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Paşabahçe ve Vatan Bilgisayar gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor. Ferah mekânı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Paribu Cineverse ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.